ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυτοκτονία γυναίκας στο Λουτράκι: Διαπληκτίστηκε με τον σύζυγό της και μετά κρεμάστηκε

Κρεμάστηκε από το πόμολο της πόρτας της τουαλέτας, την ώρα που στο σπίτι ήταν τα τρία ανήλικα παιδιά της

Αυτοκτονία γυναίκας στο Λουτράκι: Διαπληκτίστηκε με τον σύζυγό της και μετά κρεμάστηκε

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στο Λουτράκι έπειτα από την είδηση του θανάτου μιας γυναίκας 40 ετών που βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της.

Η γυναίκα, ουκρανικής καταγωγής, φέρεται να κρεμάστηκε από το πόμολο της πόρτας της τουαλέτας, την ώρα που στο σπίτι ήταν ο άνδρας της αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι που έμενε τους τελευταίους τρεις μήνες μόνιμα στο Σχίνο.

Ο σύζυγός της που έβλεπε την ώρα να περνάει χωρίς η γυναίκα να βγαίνει από την τουαλέτα φώναξε για να δει αν όλα είναι καλά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση.

Αμέσως μετά, όταν κατάφερε να μπει ο ίδιος στην τουαλέτα, αντίκρυσε – ακριβώς πίσω από την πόρτα – το σοκαριστικό θέαμα.

Η σορός της γυναίκας έφερε ένα κορδόνι περασμένο στο λαιμό το οποίο ήταν δεμένο στο πόμολο της πόρτας.

Ο σύζυγος ειδοποίησε ασθενοφόρο, ωστόσο η 40χρονη ήταν ήδη νεκρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο αμέσως έσπευσε η Αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή ενώ αναμένεται ιατροδικαστής που θα διενεργήσει τη νεκροψία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.