ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γαλλία: Για τέταρτο 24ωρο μαίνεται η φωτιά στην Κυανή Ακτή – 2 νεκροί & 63.000 στρέμματα καμένου δάσους

Γαλλία: Για τέταρτο 24ωρο μαίνεται η φωτιά στην Κυανή Ακτή – 2 νεκροί & 63.000 στρέμματα καμένου δάσους

Για τέταρτο 24ωρο, μαίνεται η φωτιά στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας.

Η σφοδρή πυρκαγιά «δεν έχει ακόμη οριοθετηθεί», δηλώνουν οι αρχές των υπηρεσιών πυρόσβεσης.

Μάλιστα, οι εκτιμήσεις για τη φωτιά στην Κυανή Ακτή συγκλίνουν πως υπάρχει πιθανότητα εξάπλωσης, παρότι οι μετεωρολογικές συνθήκες αναμένεται να είναι «ευνοϊκές», τόνισε ο επικεφαλής των επιχειρήσεων κατάσβεσης νωρίτερα την Πέμπτη (19.08.2021).

«Η φωτιά δεν έχει οριοθετηθεί, αλλά υπολογίζουμε στις σημερινές συνθήκες για να το ανακοινώσουμε όταν θα είμαστε βέβαιοι», ανέφερε ο αξιωματούχος της πυροσβεστικής υπηρεσίας

Μία πυρκαγιά οριοθετείται όταν η εξάπλωσή της σταματά. Στην συνέχεια ελέγχεται και τελικά σβήνει.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητόδρομου στην περιοχή της Τουλόν, έχει κατακάψει 63.000 στρέμματα δασικής έκτασης στην ενδοχώρα της Κυανής Ακτής . Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην φωτιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περί τους 1.200 πυροσβέστες παραμένουν στον τόπο της πυρκαγιάς, ενώ δέκα χιλιάδες τουρίστες και κάτοικοι απομακρύνθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (16.08.2021).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.