ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ταλιμπάν: Εκτέλεσαν γυναίκα την ίδια μέρα που δήλωναν δημόσια πως θα σεβαστούν τα δικαιώματά τους! (φώτο)

Ταλιμπάν: Εκτέλεσαν γυναίκα την ίδια μέρα που δήλωναν δημόσια πως θα σεβαστούν τα δικαιώματά τους! (φώτο)

Την ίδια μέρα που βγήκαν και ανακοίνωσαν δημόσια πως θα σεβαστούν τις γυναίκες και τα δικαιώματά τους, οι Ταλιμπάν πυροβόλησαν και σκότωσαν μια γυναίκα στον δρόμο επειδή την είδαν να μη φορά μπούργκα.

Την Τρίτη όλα αυτά, μετά τις ανακοινώσεις τους ότι θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή για το Αφγανιστάν που θα τιμά τα «γυναικεία δικαιώματα»…

Η φωτογραφία που αναδύθηκε από το περιστατικό δείχνει μια γυναίκα νεκρή στον δρόμο και κόσμο τριγύρω της. Είπαν πως τη σκότωσαν οι Ταλιμπάν επειδή δεν είχε καλύψει το κεφάλι της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fox News.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τραγική ειρωνεία είναι πως το περιστατικό σημειώθηκε την ίδια μέρα που ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, Zabihullah Mujahid, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για να πει στην οικουμένη ότι οι φονταμενταλιστές, παρά τον αυστηρό νόμο της Σαρία, θα τιμήσουν τα δικαιώματα των γυναικών, καλώντας τες μάλιστα να επιστρέψουν στα σχολεία και τις δουλειές τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.