
Ελεύθερη αφέθηκε η Ρωσίδα που φέρεται να σκότωσε τον ράπερ άνδρα της επειδή την απατούσε και στη συνέχεια τάισε με το πτώμα του ποντίκια, έβαλε τα όργανά του στο πλυντήριο και ήπιε το αίμα του.
Οι κατήγοροι, αν και πιστεύουν ότι η 37χρονη Μαρίνα Κοκχάλ έκανε το τέλειο έγκλημα, δεν είχαν αρκετά στοιχεία ώστε να συνεχίσουν την κράτησή της. Παρ’ όλα αυτά, η γυναίκα που συνελήφθη τον Αύγουστο θεωρείται η βασική ύποπτος για τη δολοφονία του συζύγου της Αντι Καρτράιτ και την προσπάθεια για την εξαφάνιση του πτώματός του.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι αυτή έδωσε υπερβολική δόση ενός υποκατάστατου ινσουλίνης στον ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Αλεξάντερ Γιούσκο. Η Κοκχάλ παραδέχεται ανοιχτά ότι διαμέλισε τον σύζυγό της, μερικά κομμάτια του οποίου βρέθηκαν στο ψυγείο της, αλλά αρνείται ότι τον σκότωσε!
Οι αστυνομικοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι η 37χρονη έκανε και σεξ με το πτώμα του άνδρα της πριν το τεμαχίσει.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.