ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Τουρκία ετοιμάζει mini-υποβρύχιο για τις ειδικές δυνάμεις (φωτό)

Η Τουρκία ετοιμάζει mini-υποβρύχιο για τις ειδικές δυνάμεις (φωτό)

Τουρκικές πηγές, παρουσίασαν το KM-STC10, ένα θαλάσσιο όχημα διττής λειτουργίας τόσο δηλαδή ως σκάφος επιφανείας όσο και ως υποβρύχιο σκάφος, και αφορά τον εξοπλισμό των Τούρκων υποβρύχιων κομάντος της δύναμης SAS-SAT.

Η κύρια αποστολή του υποβρυχίου μεταφορικού πλοίου KM-STC10 είναι να μεταφέρει Προσωπικό Ειδικών Δυνάμεων του Τουρκικού Στρατού στην περιοχή επιχείρησης και αυτό σε συνδυασμό με την εγγύτητα των ελληνικών νησιών αποτελεί ακόμα έναν πονοκέφαλο για τα επιτελεία.

Το μίνι υποβρύχιο KM-STC10 θα προσφέρει σημαντική συμβολή στις αποστολές των ομάδων υποβρύχιας επιδρομής, όπως επιδρομή, δολιοφθορά, επίθεση, υποβρύχια επίθεση, σήμανση στόχων, διείσδυση, αναφέρουν τουρκικές πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το όχημα σχεδίασης και κατασκευής της Kuasar Marine είναι εκτοπίσματος 5,3 τόνων, ενώ μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα 25 κόμβων στην επιφάνεια και 4 κόμβους σε βάθος 30 μέτρων ενώ σκοπό έχει να εξοπλίσει μονάδες ειδικών δυνάμεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.