ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελλάδα – Αλβανία: Κοινό αστυνομικό και τελωνειακό κέντρο στην Κακαβιά

«Η συμφωνία ενέχει την πρόθεσή μας να κάνουμε την Αλβανία μια χώρα με ανοιχτά αλλά ασφαλή σύνορα».

Ελλάδα – Αλβανία: Κοινό αστυνομικό και τελωνειακό κέντρο στην Κακαβιά

Στην ομιλία του που έγινε στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας, Bledi Çuçi, αναφέρει ότι «η συμφωνία με την Ελλάδα να υλοποιηθεί στην Κακαβιά (Kakavija), ένα κοινό κέντρο αστυνομικής και τελωνειακής συνεργασίας, θα αυξήσει τη συνεργασία με τη γείτονα αλλά και την ασφάλεια της χώρας μας με την ΕΕ».

Ο Υπουργός ενημέρωσε ότι η ουσία της συμφωνίας είναι η δημιουργία ενός κοινού κέντρου εμπειρογνωμόνων από την αστυνομία και τα τελωνεία και των δύο χωρών, όπου θα ανταλλάσσονται πληροφορίες και θα γίνεται ανάλυση των κινδύνων για την πρόληψη εγκληματικών ενεργειών και διασυνοριακού εγκλήματος.

Ο Çuçi σημείωσε ότι,«η συμφωνία ενέχει την πρόθεσή μας να κάνουμε την Αλβανία μια χώρα με ανοιχτά αλλά ασφαλή σύνορα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή η συμφωνία έρχεται στο πλαίσιο πολλών πρωτοβουλιών περιφερειακής συνεργασίας που διασφαλίζουν και προάγουν την ασφάλεια των συνόρων και διευκολύνουν την κυκλοφορία πολιτών και αγαθών», δήλωσε ο υπουργός Çuçi.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.