Το απόγευμα της Δευτέρας, οι Αρχές, εξέδωσαν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο καταζητούμενο για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, που φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Ο 20χρονος που καταζητείται από την ΕΛ.ΑΣ., είναι ανάμεσα στα 10 εντάλματα σύλληψης που είχε εκδώσει χθες το βράδυ η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδεχομένως ο νεαρός οπαδός του ΠΑΟΚ να μην έχει περάσει ποτέ τα σύνορα και να κρύβεται στη χώρα μας.

Η αλβανική Αστυνομία έφτασε μέχρι τα σύνορα της Κρυσταλοπηγής και τον αναζήτησε σε σπίτι συγγενών του, σε χωριό κοντά στην Κορυτσά, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα αφού δεν τον βρήκαν εκεί.

Έτσι, ανεπίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο για παρουσία του 20χρονου εντός της Ελλάδας, καθώς λένε ότι δεν πέρασε ποτέ τα σύνορα.

Σύμφωνα με αυτές, φέρεται να έχει βρει κρησφύγετο κάπου στην Αθήνα και για αυτό πλέον η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του και στην πρωτεύουσα.

Ταυτοποίηση αποτυπώματος στο φονικό δρεπάνι

Τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στην ταυτοποίηση ενός αποτυπώματος που βρέθηκε πάνω στο «φονικό» δρεπάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο η Αστυνομία ταυτοποίησε ένα αποτύπωμα στο εργαλείο με το οποίο δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ανήκει σε έναν εκ των οχτώ χθεσινών συλληφθέντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, ο 23χρονος που κρίθηκε προφυλακιστέος σήμερα δεν είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας.