ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μάνφρεντ Βέμπερ: «Απαγόρευση εισόδου στους “Ευρωπαίους” που πολέμησαν με την ISIS»

Μάνφρεντ Βέμπερ: «Απαγόρευση εισόδου στους “Ευρωπαίους” που πολέμησαν με την ISIS»

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ δήλωσε σήμερα ότι οι «Ευρωπαίοι» που πολέμησαν στο πλάι εξτρεμιστικών μουσουλμανικών οργανώσεων, όπως η ISIS, δεν θα πρέπει να τους επιτραπεί η επιστροφή στις χώρες τους και να δικαστούν εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Ας μιλήσουμε στους Κούρδους συμμάχους μας και να διασφαλίσουμε ότι όσοι διέπραξαν θηριωδίες, θα έχουν μιας δίκαιη δίκη εκεί», τόνισε ο Βέμπερ κατά τη διάρκεια τηλεμαχίας με Φρανς Τίμερμανς, επικεφαλής των Σοσιαλιστών Δημοκρατών.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εκτιμά ότι περισσότεροι από 10.000 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους κρατούνται από κουρδικές οργανώσεις στη Συρία, πολλοί εκ των οποίων είναι ξένοι υπήκοοι.

Δεν υπάρχει κάποια κοινή γραμμή των ευρωπαϊκών χωρών για τα ποια θα είναι η τύχη αυτών, είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Ελλάδα πάντως γνωρίζουμε: Ελεύθερη είσοδος για όλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.