Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ισλαμοποίηση της Ευρώπης, με τα κρούσματα της «σύγκρουσης των πολιτισμών» να έιναι πολλαπλά κατα μήκος της γηραιάς ηπείρου, όπου Μουσουλμάνοι προσπαθούν να επιβάλλουν τα ήθη και τα έθιμα των χωρών τους.
Τα πιο ανησυχητικά μηνύματα έρχονται από την Γαλλία όπου διαπιστώνεται μια ενδυνάμωση των πυρήνων της λεγόμενης Μουσουλμανικής Αδελφότητας, που είχε προκαλέσει την «Αραβική Άνοιξη» σε χώρες της Αφρικής και όχι μόνο.
Οι Γάλλοι μουσουλμάνοι βρίσκουν τον εαυτό τους περιτριγυρισμένο από την Μουσουλμανική Αδελφότητα κάθε φορά που θέλουν να συνδεθούν με κάποιον τρόπο με τη θρησκεία τους και σε πολλές περιπτώσεις τους οδηγούν σε παραγκωνισμό και σε μια εξτρεμιστική διαδρομή που βλάπτει τους ίδιους τους μουσουλμάνους, τον γαλλικό λαό γενικότερα και το ίδιο το Ισλάμ.
Στις αρχές Αυγούστου, η Investigative Journal δημοσίευσε ένα εμπεριστατωμένο κομμάτι από τον Πακιστανό δημοσιογράφο Taha Siddiqui, ο οποίος αποκάλυψε ότι κάθε ομάδα του Ισλάμ στη Γαλλία, από τα τοπικά τζαμιά, τις ΜΚΟ, μέχρι την αντιπροσώπευση ενώπιον των αρχών μονοπωλείται από την Μουσουλμανική Αδελφότητα.
Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι Georges Malbrunot και Christian Chesnot, διερευνούν τη χρηματοδότηση από το Κατάρ των συνδεδεμένων οργανισμών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Ευρώπη, παρέχοντας αρκετά στοιχεία, επίσημα έγγραφα και μαρτυρίες, σύμφωνα με την Investigative Journal.
Η Τουρκία διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Οι ξένοι ιμάμηδες στη Γαλλία είναι πολυάριθμοι, σε αντίθεση με τους γηγενείς που γεννήθηκαν στη Γαλλία, οι οποίοι πιθανώς κατανοούν τους νέους Γάλλους Μουσουλμάνους περισσότερο.
Περίπου 151 ιμάμηδες έχουν σταλεί από την Τουρκία 120 από την Αλγερία και 30 από το Μαρόκο, σύμφωνα με την εφημερίδα Investigative Journal.
Τα περιστατικά στην Γαλλία που προκαλούν προβληματισμό πάρα πολλά.
Στο τελευταίο από αυτά σε μια πτήση της Transavia μεταξύ Γαλλίας και Τυνησίας είχαμε ένα ακραίο φαινόμενο. Η πτήση τελικά εστράφη προς τη Νίκαια, αφού ένας μουσουλμάνος επιβάτης προσπάθησε να διεξάγει ένα τελετουργικό ισλαμικής προσευχής(!) στο διάδρομο του αεροπλάνου κοντά στο πιλοτήριο. Στη συνέχεια, επιτέθηκε στο προσωπικό του αεροπλάνου που ειδοποίησε τους πιλότους για την κατάσταση.
Αλλά τα ανησυχητικά μηνύματα στην Γαλλία δεν σταματούν εδω…
Χθες Παρασκευή ένα βιβλίο απαγορεύτηκε για τον κίνδυνο υποκίνησης σε διακρίσεις ή μίσος, σύμφωνα με διάταγμα του Υπουργείου Εσωτερικών.
Ένα βιβλίο μάθησης για τα παιδιά των Ουαχαμπιστών απαγορεύτηκε από την «πώληση σε ανηλίκους, τη διαφήμιση και την έκθεση» για τον κίνδυνο υποκίνησης σε διακρίσεις ή μίσος, σύμφωνα με διάταγμα του Υπουργείου Παιδείας. Εσωτερικών που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Το βιβλίο «Μαθαίνοντας Tawhid για τα παιδιά» είναι μια προσαρμοσμένη μετάφραση στα γαλλικά των γραπτών της θεολογίας του ουαχαμπισμού και του ιεροκήρυκα Mohammed ben Abdelwahhab.
Ο ουαχαμπισμός είναι μια αυστηρή εκδοχή του σουνιτικού Ισλάμ που θεωρήθηκε τον δέκατο όγδοο αιώνα στη Σαουδική Αραβία και το βιβλίο αναφέρεται στο δόγμα της «μοναδικότητας του Θεού», της σύντηξης της θρησκείας και της πολιτικής.
Το υπουργικό διάταγμα, με ημερομηνία 5 Ιουλίου, πιστεύει ότι το βιβλίο «που δημοσιεύθηκε από τον εκδοτικό οίκο Al-Haramayn, περιέχει δηλώσεις που ενδέχεται να υποκινήσουν διακρίσεις ή μίσος εναντίον ανθρώπων που δεν ασκούν το Ισλάμ του Ουαχαμπισμού (…) και συνεπώς αποτελεί κίνδυνο για τους ανήλικους που θα μπορούσαν να το αποκτήσουν ή να το συμβουλευθούν».
Η παραβίαση του διατάγματος τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως τριών ετών και πρόστιμο 75.000 ευρώ.
Γερμανία
Και η επιρροή του Ισλάμ στην Ευρώπη συνεχίζεται…
Ο αριθμός των Γερμανών κατοίκων με μεταναστευτικό υπόβαθρο έφθασε στο νέο ύψος του 25,5% του συνολικού πληθυσμού σύμφωνα με τελευταία επίσημα στοιχεία. Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των μικρών παιδιών στη Γερμανία με μεταναστευτικό υπόβαθρο είναι ακόμη υψηλότερος στο 42%.
Τα στοιχεία προέρχονται από ένα νέο στατιστικό δελτίο που δημοσιεύθηκε από τη Γερμανική Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία, το οποίο αποκάλυψε ότι σήμερα υπάρχουν 20,8 εκατομμύρια κάτοικοι της Γερμανίας που έχουν μεταναστευτικό υπόβαθρο, δηλ. τουλάχιστον ο ένας γονέας τους γεννήθηκε σε ξένη χώρα.
Περισσότερο από το 52% των 20,8 εκατομμυρίων Γερμανών κατοίκων με μεταναστευτικό υπόβαθρο κατέχουν γερμανικό διαβατήριο. Το υπόλοιπο 48% είναι πολίτες ξένων χωρών.
Η έκθεση αποκάλυψε επίσης ότι ο πρωταρχικός λόγος που οδήγησε τους μετανάστες να μετακινηθούν στη Γερμανία ήταν η οικογενειακή επανένωση, γνωστή και ως αλυσιδωτή μετανάστευση.
Το 72% των μεταναστών που ταξίδεψαν στη Γερμανία για να ζήσουν με την οικογένεια ήρθαν από άλλη ευρωπαϊκή χώρα, ενώ περίπου οι μισοί από τους λεγόμενους αιτούντες άσυλο προέρχονται από τις χώρες της Μέσης Ανατολής.
Πέρυσι, όταν δημοσιεύθηκε η ίδια στατιστική έκθεση, υπήρχαν 19,3 εκατομμύρια κάτοικοι στην χώρα με μεταναστευτικό υπόβαθρο. Αυτός ο αριθμός έχει έκτοτε αυξηθεί κατά 1,5 εκατομμύριο.
Ενώ εκατομμύρια μετανάστες εισέρχονται στη Γερμανία κάθε χρόνο, οι ταχείες δημογραφικές αλλαγές της χώρας ενισχύονται από το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανοί εγκαταλείπουν κάθε χρόνο τη χώρα. Το 2017, περίπου 250.000 Γερμανοί εγκατέλειψαν τη χώρα.
Οι γηγενείς Γερμανοί βρίσκονται τώρα ως μειονότητα στις πόλεις Pforzheim, Sindelfingen, Heilbronn και Offenbach. Μόνο το 37% του πληθυσμού του Offenbach αποτελείται από γηγενείς Γερμανούς.
Στη Νυρεμβέργη, άτομα με μεταναστευτικό υπόβαθρο αποτελούν σήμερα το 44,6% του πληθυσμού. Στην Στουτγάρδη, τα άτομα με μεταναστευτικό υπόβαθρο αποτελούν το 44,1% του πληθυσμού της πόλης, ενώ στο Μόναχο με μεταναστευτικό υπόβαθρο είναι 43,2%.
Μεταξύ των ατόμων κάτω των 18 ετών στη Στουτγάρδη, το 60% έχει μεταναστευτικό υπόβαθρο. Στη Δυτική Γερμανία, το 42% των παιδιών ηλικίας κάτω των έξι ετών έχουν μεταναστευτικό υπόβαθρο.
Στην Γερμανία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ξέσπασε μια διαμάχη μεταξύ δύο ομάδων στο Duisburg. Ο λόγος: μια ομάδα μεταναστών από τη Μέση Ανατολή δεν ενέκρινε το μήκος μιας φούστας που φορούσε μια γυναίκα 50 ετών.
Η διαμάχη ξεκίνησε αφού η ομάδα των μεταναστών πλησίασε και προσπάθησε να αντιπαρατεθεί προφορικά με τη γυναίκα και την παρέα της για την φούστα που πίστευαν ότι ήταν «πολύ κοντή».
Η λεκτική αντιπαράθεση τελείωσε σε καβγά. Τα μέλη από τις δύο ομάδες αναφέρθηκαν ότι υπέστησαν ελαφρά τραύματα μόνο από τη φιλονικία.
Αυστρία
Στην Αυστρία ένας μετανάστης από το Αφγανιστάν συνελήφθη για μια απόπειρα εμπρησμού ενάντια σε γραφείο του λαϊκιστικού Κόμματος Ελευθερίας (FPÖ).
Σύμφωνα με την Kronen Zeitung της Αυστρίας, η επίθεση που έλαβε χώρα στο St. Pölten κατέγραψε τέσσερις μασκοφόρους άνδρες να ρίχνουν πέτρες και κοκτέιλ Molotov στα κεντρικά γραφεία του κόμματος FPÖ .
Ο ηγέτης του FPÖ Norbert Hofer, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εμπρηστική επίθεση, δήλωσε ότι εάν είναι αλήθεια τότε «το άτομο αυτό στερείται όλων των δικαιωμάτων προστασίας και πρέπει να απελαθεί».