ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πυρηνικός εφιάλτης Πακιστάν-Ινδίας: Δεύτερη πακιστανική προειδοποίηση για Αρμαγεδδώνα – «Εκατομμύρια τα θύματα» (upd)

Πυρηνικός εφιάλτης Πακιστάν-Ινδίας: Δεύτερη πακιστανική προειδοποίηση για Αρμαγεδδώνα – «Εκατομμύρια τα θύματα» (upd)

Σε νέες απειλές κατά της Ινδίας για πυρηνικό ολοκαύτωμα επιδόθηκε το Πακιστάν για το θέμα του Κασμίρ, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Πακιστανού πρωθυπουργού Imran Khan «ότι κατευθυνόμαστε σε μια πιθανή καταστροφή που κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει».

Τη νέα απειλή για πυρηνικό πόλεμο σε λιγότερο από 24 ώρες από τη δήλωση του Πακιστανού πρωθυπουργού έκανε ο ο περιφερειάρχης του πακιστανικού Κασμίρ.

«Ακόμη και μια μικρή περιορισμένη σύγκρουση μπορεί να κλιμακωθεί σε πυρηνική σύγκρουση», είπε ο Masood Khan, ο οποίος είπε πως αν και δεν πρόκειται να εμπλακούν άλλες χώρες σε αυτό, οι επιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο θα είναι καταστροφικές.

«Ένα ξεσπάσει ένας πόλεμος μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν θα είναι σύντομος, βρώμικος και καταστροφικός. Θα είναι ένας πυρηνικός Αρμαγεδώνας.

Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν στην νοτιοανατολική Ασία και πάνω από 2,5 δις θα επηρεαστούν από τη ραδιενέργεια σε όλο τον κόσμο», είπε ο Πακιστανός αξιωματούχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.