ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Η Πολωνία διαψεύδει τη Ρωσία: «Δεν κλείσαμε τον εναέριο χώρο μας για τα ρωσικά αεροσκάφη που πάνε Ιταλία»

Η Πολωνία διαψεύδει τη Ρωσία: «Δεν κλείσαμε τον εναέριο χώρο μας για τα ρωσικά αεροσκάφη που πάνε Ιταλία»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας ανέφερε, μέσω Twitter, ότι η Βαρσοβία δεν εμπόδισε την πτήση αεροσκαφών προς την Ιταλία, προσθέτοντας ότι ο πολωνικός εναέριος χώρος παραμένει ανοιχτός για τις μεταφορές.

Τα παραπάνω έρχονται σε απάντηση δήλωσης του Ρώσου βουλευτή Αλεξέι Πουσκόφ, σύμφωνα με την οποία ότι τα ρωσικά αεροσκάφη που είχαν φορτωθεί με βοήθεια για την Ιταλία, έπρεπε να κάνουν παράκαμψη μετά από άρνησή να εισέλθουν στον πολωνικό εναέριο χώρο από τις αρχές της χώρας.

Η διαδικτυακή πύλη Onet, με τη σειρά της, ανέφερε, επικαλούμενη το πολωνικό υπουργείο εξωτερικών, ότι η Βαρσοβία δεν είχε λάβει κανένα αίτημα από τη Μόσχα να χρησιμοποιήσει τον εναέριο χώρο της.

Ομοίως, ο γραμματέας Τύπου του Πολωνικού Οργανισμού Υπηρεσιών Αεροπορικής Ναυσιπλοΐας δήλωσε ότι η Πολωνία δεν εμπόδισε τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει τον εναέριο χώρο της για να παράσχει βοήθεια στην Ιταλία.

Ο Πούσκοφ είχε επικρίνει τις ενέργειες της Πολωνίας, μέσω Twitter, χαρακτηρίζοντάς τις ως «κακία στο επίπεδο της δημόσιας πολιτικής».

Η δήλωση του γερουσιαστή δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ρωσικά αεροπλάνα αναγκάζονται να υπολογίζουν τις διαδρομές τους για να αποφύγουν τον ουκρανικό εναέριο χώρο, τον οποίο το Κίεβο έχει κρατήσει κλειστό για ρωσικά αεροσκάφη μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων από τις 25 Οκτωβρίου 2015.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.