ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τι άλλο θα δούμε: Βρετανός έκρυψε σε… ψεύτικο πέος κοκαΐνη και επιχείρησε να την περάσει στο Βέλγιο

Τι άλλο θα δούμε: Βρετανός έκρυψε σε… ψεύτικο πέος κοκαΐνη και επιχείρησε να την περάσει στο Βέλγιο

Βρετανός επιχείρησε να περάσει στο Βέλγιο κοκαΐνη που έκρυψε σε… ψεύτικο πέος.

Ο Βρετανός συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο όταν προσγειώθηκε στις Βρυξέλλες από πτήση που είχε ξεκινήσει από την Τζαμάικα.

Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά προορίζονταν για προσωπική του χρήση.

Αυτό που τον πρόδωσε ήταν το θετικό τεστ για χρήση ναρκωτικών στο οποίο τον υπέβαλαν οι αστυνομικοί στο αεροδρόμιο.

Στο νοσοκομείο στο οποίο οδηγήθηκε στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι μέσα στο ψεύτικο πέος είχε βάλει ποσότητα 127 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Οι δικηγόροι του Βρετανού αντιδρούν με το ύψος της προτεινόμενης ποινής υποστηρίζοντας ότι ο πελάτης τους έχει πρόβλημα στο συκώτι και πρέπει να γυμνάζεται συχνά και να λαμβάνει ειδική διατροφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση για τον Βρετανό αναμένεται στις 24 Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.