ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Α.Μπλίνκεν: Ταξιδεύει στην Κίνα ο Αμερικανός ΥΠΕΞ – Πιθανή συνάντηση με Σι Τζινπίνγκ

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ θα βρίσκεται στο Πεκίνο στις 18 Ιουνίου

Α.Μπλίνκεν: Ταξιδεύει στην Κίνα ο Αμερικανός ΥΠΕΞ – Πιθανή συνάντηση με Σι Τζινπίνγκ

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν θα βρεθεί στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα, καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν προσπαθεί να βελτιώσει τις σχέσεις που έφτασαν σε νέο χαμηλό επίπεδο τον Φεβρουάριο, μετά την κατάρριψη κινεζικού μπαλονιού παρακολούθησης πάνω από τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ.

Αμερικανοί αξιωματούχοι αναφέρουν, σύμφωμα με το Associated Press, ότι ο Μπλίνκεν αναμένεται να βρίσκεται στο Πεκίνο στις 18 Ιουνίου για συναντήσεις με ανώτερους Κινέζους αξιωματούχους, μεταξύ άλλων με τον υπουργό Εξωτερικών Κιν Γκανγκ και πιθανώς με τον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ.

Οι αξιωματούχοι μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας επειδή ούτε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ούτε το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών έχουν ακόμη επιβεβαιώσει το ταξίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίσκεψη του Μπλίνκεν, η οποία συμφωνήθηκε μεταξύ του Σι και του προέδρου Τζο Μπάιντεν πέρυσι σε συνάντηση στο Μπαλί, είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο, αλλά αναβλήθηκε μετά το περιστατικό με το κατασκοπευτικό μπαλόνι, για το οποίο το Πεκίνο επέμενε πως επρόκειτο για μετεωρολογικό μπαλόνι που ξέφυγε από την πορεία του. Έκτοτε, οι επαφές των δύο χωρών περιορίστηκαν δραματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.