ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Αγιατολάχ Χαμενεΐ: «Η επίθεση του Ισραήλ δεν πρέπει ούτε να υποτιμάται – Ότι πει ο στρατός»

Σε χθεσινή ανακοίνωση το ιρανικό ΥΠΕΞ ανέφερε ότι το Ιράν είναι υποχρεωμένο να «αμυνθεί» έναντι της επίθεσης

Αγιατολάχ Χαμενεΐ: «Η επίθεση του Ισραήλ δεν πρέπει ούτε να υποτιμάται – Ότι πει ο στρατός»

Ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, στην πρώτη του δήλωση μετά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εναντίον στρατιωτικών στόχων στο Ιράν τόνισε ότι η επίθεση του Ισραήλ τα ξημερώματα του Σαββάτου δεν πρέπει «ούτε να υποτιμάται ούτε να αντιμετωπίζεται με υπερβολή».

Σε χθεσινή ανακοίνωση το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε ότι το Ιράν είναι υποχρεωμένο να «αμυνθεί» έναντι της επίθεσης που εξαπέλυσε το Ισραήλ πλήττοντας στρατιωτικούς στόχους σε ολόκληρη την Ισλαμική Δημοκρατία.

«Το Ιράν έχει το δικαίωμα και το καθήκον να αμύνεται έναντι ξένων επιθετικών πράξεων» ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν σε ανακοίνωσή του, επικαλούμενο το άρθρο 51 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Ωστόσο, στην ίδια ανακοίνωση δεν γίνεται αναφορά για άμεσα αντίποινα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ο πρόεδρος του Ιράν προειδοποίησε για νέες επιθέσεις κατά των εχθρών της χώρας του, ενώ ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου δήλωσε πως η αντίδραση του Ιράν στα ισραηλινά πλήγματα είναι αναπόφευκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.