ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ακόμα ένα φορτηγό πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι της Οδησσού παρά τη λήξη της συμφωνίας για τα σιτηρά

Ακολουθεί τον προσωρινό διάδρομο που έχει οριστεί για τα εμπορικά πλοία από το Κίεβο

Ακόμα ένα φορτηγό πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι της Οδησσού παρά τη λήξη της συμφωνίας για τα σιτηρά

Η Ουκρανία ανακοίνωσε σήμερα ότι ένα δεύτερο φορτηγό πλοίο, που παρέμενε εγκλωβισμένο στο λιμάνι της Οδησσού, αναχώρησε και πλέει εντός του προσωρινού θαλάσσιου διαδρόμου που όρισε το Κίεβο στη Μαύρη Θάλασσα, μετά την αποτυχία της συμφωνίας της Μαύρης Θάλασσας για τα σιτηρά.

Το ουκρανικό υπουργείο Ανοικοδόμησης ανακοίνωσε: “Το φορτηγό πλοίο μεταφοράς φορτίου χύδην PRIMUS που φέρει σημαία Λιβερίας και ανήκει σε φορέα εκμετάλλευσης από τη Σιγκαπούρη απέπλευσε από το λιμάνι της Οδησσού και ακολουθεί τον προσωρινό διάδρομο που έχει οριστεί για τα εμπορικά πλοία”

Ο αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Ολεκσάντρ Κουμπράκοφ δήλωσε ότι το πλοίο PRIMUS, με σημαία Λιβερίας, άρχισε να πλέει εντός του προσωρινού διαδρόμου που έχει οριστεί για τα εμπορικά πλοία, μεταφέροντας προϊόντα χάλυβα με προορισμό τις αφρικανικές χώρες, σύμφωνα με ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ.

Σύμφωνα με την εταιρία παρακολούθησης πλοίων MarineTraffic, το πλοίο Primus αναχώρησε χθες το πρωί, Σάββατο από το λιμάνι της Οδησσού. Το πλοίο είχε φθάσει στην Οδησσό τον Φεβρουάριο και είχε την ονομασία Polarstar. ‘Εκτοτε άλλαξε ιδιοκτησία και τώρα ανήκει σε ναυτιλιακή εταιρία με έδρα τη Σιγκαπούρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tο πρώτο φορτηγό πλοίο που ακολούθησε τον προσωρινό θαλάσσιο διάδρομο που όρισε η Ουκρανία στη Μαύρη Θάλασσα απέπλευσε από την Οδησσό την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το Κίεβο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.