ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αλ Φαγιέντ: Στο «φως» ολοένα και περισσότερα στοιχεία – Είχε αδυναμία στα νεαρά ξανθά κορίτσια

Η Φούλαμ δήλωσε ότι θέλει βρει αν κάποια από το σύλλογο έχει πέσει θύμα. Ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν καταγγελία

Αλ Φαγιέντ: Στο «φως» ολοένα και περισσότερα στοιχεία – Είχε αδυναμία στα νεαρά ξανθά κορίτσια

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τις καταγγελίες κατά του εκλιπόντα Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, με πέντε πρώην εργαζόμενες των Harrods να ισχυρίζονται πως τις βίασε και τις κακοποίησε σεξουαλικά.

Αυτή τη φορά ένας πρώην προπονητής της γυναικείας ομάδας της Φούλαμ λέει ότι είχαν ληφθεί επιπλέον μέτρα για την προστασία των κοριτσιών από τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ.

Ο Gaute Haugenes, ο οποίος προπονούσε την ομάδα από το 2001 έως το 2003, δήλωσε στο BBC ότι τα μέλη του προσωπικού γνώριζαν ότι στον δισεκατομμυριούχο «άρεσαν τα νεαρά, ξανθά κορίτσια».

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ως αποτέλεσμα τα κορίτσια να μένουν μόνα τους με τον Αλ Φαγιέντ, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του συλλόγου για 16 χρόνια.

Σε ντοκιμαντέρ του BBC αρκετές γυναίκες κατηγόρησαν τον Αλ Φαγιέντ ότι τις βίασε όταν εργάζονταν στο πολυτελές πολυκατάστημα του Λονδίνου.

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τις κατήγορους του Αλ Φαγιέντ δήλωσαν ότι θεωρείται «απίθανο» να μην υπάρχουν περισσότερα φερόμενα θύματα.

«Σε αυτό το στάδιο δεν εκπροσωπούμε καμία γυναίκα που, για παράδειγμα, υπέστη οποιαδήποτε επίθεση στην ποδοσφαιρική λέσχη Φούλαμ, αλλά οι έρευνές μας προφανώς συνεχίζονται σε όλους τους τομείς που είχε ανάμειξη», δήλωσε η δικηγόρος Μαρία Μούλα.

«Είναι εξαιρετικά απίθανο να μην υπάρχουν κι άλλα θύματα. Θεωρείται βέβαιο ότι όπου και αν πήγε, θα υπάρχουν θύματα».

Η Φούλαμ δήλωσε ότι θέλει βρει αν κάποια από το σύλλογο έχει πέσει θύμα. Ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν καταγγελία.

«Διάβασα όλες τις εφημερίδες και για να είμαι ειλικρινής δεν εξεπλάγην», δήλωσε ο Haugenes.«Γνωρίζαμε ότι του άρεσαν τα νεαρά, ξανθά κορίτσια. Οπότε φροντίσαμε να βρίσκονται κοντά του. Προστατεύσαμε τις παίκτριες».

Ο Αλ Φαγιέντ αγόρασε τη Φούλαμ το 1997. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ιδιοκτήτης, η ανδρική ομάδα ανέβηκε από την τρίτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου στην Premier League.

Έφτιαξε τη γυναικεία ομάδα το 2000, ήταν η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη αλλά υποβαθμίστηκε με αποτέλεσμα να σταματήσει τη χρηματοδότησή του 2006. Ο Haugenes δήλωσε επίσης ότι πληρωνόταν από την Harrods και όχι από τη Φούλαμ, κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο.

«Όταν ήρθε η απόδειξη πληρωμής από την Harrods ήταν αρκετά περίεργο. Επίσης, το συμβόλαιο έλεγε ότι μπορούσαν να με βάλουν στο κατάστημα τροφίμων στο Δουβλίνο, αν αυτό ήθελα. Κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε σήμερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τις καταγγελίες η Φούλαμ αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Είμαστε βαθιά προβληματισμένοι και ανησυχούμε για όλα αυτά που έγιναν γνωστά. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στις γυναίκες που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με αυτές τις καταγγελίες, τον ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσει με τον σύλλογο στο [email protected] ή με την αστυνομία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.