ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αλεξανδρούπολη: Εργαζόμενοι μπλόκαραν αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που μετέφερε όπλα των ΗΠΑ σε Βουλγαρία & Ρουμανία

Η βορειοελλαδική πόλη έχει γίνει κέντρο μεταφοράς όπλων κατά Ρωσίας

Αλεξανδρούπολη: Εργαζόμενοι μπλόκαραν αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που μετέφερε όπλα των ΗΠΑ σε Βουλγαρία & Ρουμανία

Μπλόκο σε αμαξοστοιχία, που μεταφέρει αμερικανικό πολεμικό υλικό σε Ρουμανία και Βουλγαρία έστησαν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην έξοδο του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

Με συνθήματα όπως «Η Αλεξανδρούπολη, λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών»«Οι ιμπεριαλιστές τη Γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν» μέλη αριστερών οργανώσεων σταμάτησαν την αμαξοστοιχία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αλεξανδρούπολη έχει μετατραπεί σε προωθημένη βάση του ΝΑΤΟ και οι αμερικανοΝΑΤΟικές στρατιωτικές δυνάμεις καθημερινά χρησιμοποιούν το λιμάνι της  όπου ένα μετά το άλλο αμερικανικά και βρετανικά πλοία ξεφορτώνουν το πολεμικό υλικό που μετακινείται μέσω του σιδηρόδρομου στη Βουλγαρία και από εκεί στη Ρουμανία και την Πολωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.