ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αλίσα Ιρίνινα: Αυτή είναι η 21χρονη Ρωσίδα που έβγαλε νοκ άουτ με μια γροθιά άνδρα που της επιτέθηκε

Tο 2020 είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο World Amateur Grappling & MMA League Championship

Αλίσα Ιρίνινα: Αυτή είναι η 21χρονη Ρωσίδα που έβγαλε νοκ άουτ με μια γροθιά άνδρα που της επιτέθηκε

H Αλίσα Ιρίνινα, είναι η 21χρονη Ρωσίδα πρωταθλήτρια του ΜΜΑ που έβγαλε νοκ άουτ με μια γροθιά έναν άνδρα που της επιτέθηκε στην Αγία Πετρούπολη.

Όλα συνέβησαν στο πάρτι γενεθλίων της 21χρονης στο οποίο έδωσε το «παρών» ο άνδρας με τον οποίο στο παρελθόν είχε σύντομη σχέση.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Ιρίνινα είχε πει αρκετές φορές στον άνδρα να σταματήσει να την ακουμπάει.

Όταν, όμως, αυτός συνέχισε την ενοχλητική συμπεριφορά του, η 21χρονη δεν δίστασε να του ρίξει μια γροθιά και να τον ρίξει αναίσθητο στο έδαφος όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο προκλητικός άνδρας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ το επίμαχο βράδυ.

Η 21χρονη αθλήτρια το 2020 είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο World Amateur Grappling & MMA League Championship που διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει, μάλιστα, ότι «έχω δύο μειονεκτήματα: είμαι πολύ ευγενική και… ρίχνω γροθιές χωρίς προειδοποίηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.