ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Αλβανία: Συνελήφθη ο άνδρας που δολοφόνησε το ηλικιωμένο ζευγάρι Ελλήνων στη Δρόπολη (βίντεο)

Πρόκειται για τον 69χρονο Θωμά Μάστορα που είναι κάτοικος στο ίδιο χωριό με τα θύματα

Αλβανία: Συνελήφθη ο άνδρας που δολοφόνησε το ηλικιωμένο ζευγάρι Ελλήνων στη Δρόπολη (βίντεο)

Η αστυνομία της Αλβανίας, εντόπισε και συνέλαβε τον δολοφόνο των δύο ηλικιωμένων Ελλήνων, του 80χρονου Κώστα και της 84χρονης Κλεονίκης Ηλία, στο χωριό Βόδριστα της Δρόπολης, στη Βόρεια Ήπειρο.

Το τμήμα του Αργυροκάστρου έκανε γνωστό, με σχετική ανακοίνωση, πως ο δολοφόνος είναι ο 69χρονος Θωμάς Μάστορας, κάτοικος στο ίδιο χωριό με τα θύματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη λόγω προηγούμενων διαφορών που είχε το ζευγάρι ηλικιωμένων με τον 69χρονο.

Ο δράστης, ο οποίος έχει ποινικό μητρώο για κλοπή, τους χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κατά τη στιγμή του περιστατικού, το ζευγάρι είχε περίπου 5 εκατομμύρια λεκ (κοντά στις 50.000 ευρώ) στο διαμέρισμά του.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο 69χρονος έπινε καφέ με τους ηλικιωμένους, όταν ξεκίνησε ο καβγάς και τους επιτέθηκε «με αιχμηρό αντικείμενο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο διαμέρισμα του 69χρονου, η αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε το αντικείμενο του εγκλήματος, ποσότητα πυρομαχικών, ένα κοπτικό εργαλείο και άλλα στοιχεία που έχουν σταλεί για εξέταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.