ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Άμστερνταμ: Αεροσκάφος της British Airways έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω καπνού στο πιλοτήριο

Tο αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο - Όσλο

Άμστερνταμ: Αεροσκάφος της British Airways έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω καπνού στο πιλοτήριο

Στιγμές έντονου πανικού βίωσαν οι επιβάτες πτήσης της British Airways, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν καπνοί στο πιλοτήριο του αεροσκάφους, ενώ αυτό βρισκόταν στον αέρα. Το περιστατικό, ανάγκασε τους πιλότους να προβούν σε έκτακτη προσγείωση στο Άμστερνταμ.

Πιο αναλυτικά, το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο – Όσλο, όταν ο κυβερνήτης ξαφνικά ειδοποίησε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ότι πρέπει να προσγειωθεί αμέσως το αεροσκάφος.

Σύμφωνα με την βρετανική The Sun πυροσβεστικά οχήματα και οχήματα έκτακτης ανάγκης μετέβησαν στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Σίπχολ του Άμστερνταμ, όπου το Airbus A320 της British Airways, με έως και 190 επιβαίνοντες προσγειώθηκε.

Οι επιβάτες έντρομοι ενημερώθηκαν ξαφνικά από τον πιλότο, ότι το αεροσκάφος έπρεπε να προσγειωθεί λόγω «ζητημάτων ασφαλείας» και οδηγήθηκαν έξω από την πίσω πόρτα.

Το βράδυ της Τετάρτης φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία στο Άμστερνταμ και σήμερα συνέχισαν το ταξίδι τους για το Όσλο με διαφορετικό αεροπλάνο.

Η πτήση BA764 όπως αναφέρει η εφημερίδα αναχώρησε από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο μόλις 90 λεπτά μετά την απογειωση ο κυβερνήτης εξέπεμψε σήμα κινδύνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροπλάνο είναι ακινητοποιημένο και ελέγχεται, προκειμένου να διαπιστωθεί τι προκάλεσε τον καπνό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.