ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Αναστατωμένος ο Ζελένσκι από την παρουσία Βορειοκορεατών στρατιωτών στην Ρωσία: “Πρέπει να τους σταματήσουμε αλλά… όλοι μαζί”

“Θα σχηματίσουν δύο Ταξιαρχίες”

Αναστατωμένος ο Ζελένσκι από την παρουσία Βορειοκορεατών στρατιωτών στην Ρωσία: “Πρέπει να τους σταματήσουμε αλλά… όλοι μαζί”

Αναστατωμένος ο Ουκρανός πρόεδρος Β.Ζελένσκι απο την παρουσία 6.000 όπως είπε Βορει0οκορεατών στρατιωτών στην Ρωσία οι οποίοι θα σχηματίσουν δύο Ταξιαρχίες προκειμένου να λάβουν μέρος στις μάχες στην ανατολική Ουκρανία.

Πιο συγκεκριμένα είπε ο Ζελένσκι:

Έχουμε πληροφορίες για την προετοιμασία δύο μονάδων βορειοκορεατικού στρατιωτικού προσωπικού—πιθανώς δύο ταξιαρχιών περίπου 6.000 στρατιωτών η καθεμία.

Αυτή είναι μια πρόκληση, αλλά ξέρουμε πώς να ανταποκριθούμε σε αυτήν. Αυτό που είναι σημαντικό είναι οι εταίροι μας να μην κάνουν τα στραβά μάτια σε αυτό.

Είμαι ευγνώμων σε όλες τις χώρες και τους ηγέτες που καταδίκασαν τη συμμετοχή της Βόρειας Κορέας στον πόλεμο της Ρωσίας.

Είναι σαφές ότι στην Πιονγκγιάνγκ, όπως και στη Μόσχα, δεν εκτιμούν την ανθρώπινη ζωή.

Αλλά όλοι μας ενδιαφέρει να τελειώσει αυτός ο πόλεμος, όχι να παραταθεί. Γι’ αυτό πρέπει να σταματήσουμε τη Ρωσία και τους συμμάχους της μαζί. Εάν η Βόρεια Κορέα μπορεί να παρέμβει σε έναν πόλεμο στην Ευρώπη, είναι προφανές ότι δεν έχει ασκηθεί αρκετή πίεση σε αυτό το καθεστώς.

Εάν η Ρωσία μπορεί ακόμα να επεκτείνει και να επεκτείνει αυτόν τον πόλεμο, τότε όλοι στον κόσμο που δεν βοηθούν να εξαναγκαστεί η Ρωσία σε ειρήνη, στην πραγματικότητα, βοηθούν τον Πούτιν να διεξαγάγει αυτόν τον πόλεμο.

Οι επιτιθέμενοι πρέπει να σταματήσουν. Αναμένουμε μια σταθερή, συγκεκριμένη απάντηση από τον κόσμο. Ας ελπίσουμε, όχι μόνο στα λόγια.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.