ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η Ακροαριστερά πρώτη στην Γαλλία «δια χειρός» Μακρόν. Να μην απορήσουν οι Γάλλοι για αυτά που έρχονται...

Άντριου Τέιτ: Ελεύθερος να ταξιδεύει στην ΕΕ με απόφαση δικαστηρίου – «Σημαντική νίκη και απόφαση»

Πως αντέδρασε

Άντριου Τέιτ: Ελεύθερος να ταξιδεύει στην ΕΕ με απόφαση δικαστηρίου – «Σημαντική νίκη και απόφαση»

O Άντριου Τέιτ, μπορεί πλέον να φύγει από τη Ρουμανία, αλλά πρέπει να παραμείνει εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς αναμένει τη δίκη του, ορίζει πρόσφατη απόφαση ρουμανικού δικαστηρίου.

Ο Τέιτ κατηγορείται με διάφορες κατηγορίες, όπως για «εμπορία ανθρώπων, βιασμό και για σύστασης εγκληματικής συμμορίας για τη σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών» – κατηγορίες ωστόσο που αρνείται τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του.

Η απόφαση δικαστηρίου του Βουκουρεστίου σημαίνει ότι ο Τέιτ, ο αδελφός του Τριστάν και δύο ακόμη κατηγορούμενοι μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα εντός της ΕΕ μέχρι τη δίκη τους, σύμφωνα με το συνεργαζόμενο με το CNN και το ρουμανικό πρακτορείο Antena 3.

Εκπρόσωπος των αδελφών Τέιτ χαρακτήρισε την απόφαση «σημαντική νίκη και σημαντικό βήμα προς τα εμπρός» στην υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 «Αγκαλιάζουμε και επικροτούμε τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου, θεωρώ ότι αντικατοπτρίζει την υποδειγματική συμπεριφορά και τη βοήθεια των πελατών μου.

Ο Άντριου και ο Τρίσταν εξακολουθούν να είναι αποφασισμένοι να καθαρίσουν το όνομα και τη φήμη τους- ωστόσο, είναι ευγνώμονες στο δικαστήριο για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε», δήλωσε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο X, ο Άντριου Τέιτ χαρακτήρισε την υπόθεση εναντίον του απάτη, όπως έχει πει άλλωστε πολλές φορές έως σήμερα.

«Οι δικαστές μου αποφάσισαν … μου επιτρέπεται να φύγω από τη Ρουμανία, οπότε θα πάρουμε τη (Ferrari) SF90 στην Ιταλία, θα πάρουμε τη (Maserati) MC20 στις Κάννες, θα πάρουμε τη (Ferrari) 812 Competition στο Παρίσι, πού θα πάω;», ρώτησε.

Οι αδελφοί Τέιτ και δύο Ρουμάνοι πολίτες συνελήφθησαν τον Δεκέμβριο του 2022 και τους απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες τον Ιούνιο του 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.