ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Απίστευτο περιστατικό σε πτήση της United Airlines: Γυναίκα δάγκωσε τον αεροσυνοδό και του έσκισε τη στολή (βίντεο)

Η πτήση είχε αφετηρία το Μαϊάμι και προορισμό το Νιούαρκ

Απίστευτο περιστατικό σε πτήση της United Airlines: Γυναίκα δάγκωσε τον αεροσυνοδό και του έσκισε τη στολή (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση της United Airlines καθώς μια εκ των επιβατών έπαθε αμόκ και δάγκωσε τον αεροσυνοδό ενώ του έσκισε τη στολή.

Σε βίντεο που τράβηξε επιβάτης, η γυναίκα φαίνεται να δαγκώνει τον αεροσυνοδό και να του σκίζει τη στολή, ενώ ακούγεται να λέει σε μια ηλικιωμένη γυναίκα να «επιστρέψει στη Ρωσία».

Σύμφωνα με την Daily Mail, αν και το πλήρωμα του αεροσκάφους κατάφερε να της δέσει τα χέρια η γυναίκα συνέχιζε απτόητη να παλεύει.

Η πτήση είχε αφετηρία το Μαϊάμι και προορισμό το Νιούαρκ.

«Σταματήστε να με αγγίζετε, αφήστε με, είμαι ένα γ… κορίτσι, προσπαθείτε να με σκοτώσετε;» φώναζε.

Στη συνέχεια η γυναίκα φαίνεται να στέκεται στο διάδρομο και απευθυνόμενη στους υπόλοιπους επιβάτες λέει να μην πετάξουν με την united airlines.

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς και δεν κάνουν τη δουλειά τους. Μου βάζουν χειροπέδες. Γιατί μου βάζετε χειροπέδες;», φώναζε σε αμόκ.

«Γιατί, ρε γ…; Γιατί στο διάολο μου βάζετε χειροπέδες; Γιατί, γιατί, γιατί, γιατί;», συνέχιζε ουρλιάζοντας.

Οι επιβάτες της πτήσης ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν οι αστυνομικοί την έβγαλαν τη γυναίκα έξω από το αεροσκάφος, στο Ορλάντο, ενώ σημειώθηκε καθυστέρηση 3,5 ωρών.

«Το αεροπλάνο βρίσκεται εδώ στο Ορλάντο και το πλήρωμα δεν πρόκειται να συνεχίσει εξαιτίας αυτού που συνέβη μεταξύ εδώ και του Μαϊάμι», ανακοίνωσε το προσωπικό.

Η εταιρεία ανέφερε ότι η επιβάτισσα «έγινε επιθετική και ενοχλητική», προκαλώντας τόσο την εκτροπή προς το Ορλάντο, όσο και τη μεγάλη καθυστέρηση.

«Οι αεροσυνοδοί μας εργάστηκαν για την αποκλιμάκωση της κατάστασης και την προστασία των άλλων πελατών και μετά την προσγείωση στο Ορλάντο, οι αστυνομικές αρχές συνάντησαν την πτήση και η επιβάτισσα απομακρύνθηκε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο δήλωσε ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική αξιολόγηση και δεν έχει γίνει ακόμη καμία σύλληψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.