ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Απόπειρα δολοφονίας Ν.Τραμπ – Νέες αποκαλύψεις για τις Μυστικές Υπηρεσίες: Είχαν χαρακτηρίσει «απειλή» τον 20χρονο

10 λεπτά πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ

Απόπειρα δολοφονίας Ν.Τραμπ – Νέες αποκαλύψεις για τις Μυστικές Υπηρεσίες: Είχαν χαρακτηρίσει «απειλή» τον 20χρονο

Στη δημοσιότητα ήρθαν νέες αποκαλύψεις για τα λάθη των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ από τον Τόμας Μάθιου Κρουκς, καθώς οι Αμερικανοί πράκτορες είχαν χαρακτηρίσει «απειλή» τον 20χρονο 10 λεπτά πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι άνδρες και οι γυναίκες των Μυστικών Υπηρεσιών είχαν ενημερωθεί ότι υπάρχει «πρόσωπο ύποπτο» στην περιοχή περισσότερο από μια ώρα πριν την έναρξη της συγκέντρωσης των Ρεπουμπλικανών.

Την εικόνα αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνει βίντεο από το κανάλι Pittsburgh’s Action News 4 στο οποίο έχει καταγραφεί ο Κρουκς να κάνει βόλτες στην περιοχή μια ώρα πριν την ομιλία Τραμπ.

«Τον είχαν χαρακτηρίσει ύποπτο πρόσωπο επειδή είχε στην κατοχή του μια σύσκευή μέτρησης όπως αυτές που χρησιμοποιούν οι ελεύθεροι σκοπευτές (rangefinder) καθώς και ένα σακίδιο. Και αυτό ήταν μια ώρα πριν τους πυροβολισμούς» δήλωσε Αμερικανός γερουσιαστής Μπαρόσο μετά από ενημέρωση που είχαν χθες, Τετάρτη, από στελέχη των Μυστικών Υπηρεσιών.

«Οπότε θα περίμενε κανείς ότι κατά τη διάρκεια αυτής της ώρας δεν θα έπρεπε να τον χάσουν από τα μάτια τους. Κάποιος θα έπρεπε να τον ακολουθεί και αυτό δεν συνέβη ποτέ» δήλωσε ο γερουσιαστής.

Σύμφωνα με τον Μπαρόσο ο επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών κατά την συγκέντρωση Τραμπ στην Πενσιλβάνια συνομιλούσε με τοπικούς αστυνομικούς όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί από το όπλο του 20χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια ο ίδιος πράκτορας φέρεται να τηλεφώνησε στην επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών, Κίμπερλι Τσιτλ, για να παραιτηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.