ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Απόπειρα δολοφονίας Ν.Τραμπ: Οι γονείς του 20χρονου Τ.Μ.Κρουκς είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του την ημέρα της επίθεσης 

Ο δράστης φαίνεται πως είχε φροντίσει να μη μάθει κανείς που θα πήγαινε

Απόπειρα δολοφονίας Ν.Τραμπ: Οι γονείς του 20χρονου Τ.Μ.Κρουκς είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του την ημέρα της επίθεσης 

Νέα στοιχεία συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα για την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ από τον Τόμας Μάθιου Κρουκς.

Την ημέρα της επίθεσης του 20χρονου, που κόστισε τη ζωή σε έναν 50χρονο και τραυμάτισε ελαφρά τον Τραμπ, οι γονείς του είχαν καλέσει την αστυνομία για να δηλώσουν την εξαφάνισή του.

Αυτό προκύπτει από την έκθεση της αστυνομίας σύμφωνα με δημοσιεύματα, με τον νεαρό δράστη να φαίνεται πως είχε φροντίσει να μη μάθει κανείς που θα πήγαινε.

Οι γονείς του Κρουκς, κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές για να πουν ότι ανησυχούν για το πού βρίσκεται ο γιος τους, ανέφερε το Fox News, από το Σάββατο, ημέρα της επίθεσης με το ημιαυτόματο τουφέκι AR-15, το οποίο είχε αγοράσει ο πατέρας του.

Ο Κρουκς προκειμένου να κρύψει τις προθέσεις του, είχε ζητήσει ρεπό το Σάββατο από τον οίκο ευγηρίας όπου εργαζόταν, λέγοντάς τους πως θα επέστρεφε την επόμενη ημέρα.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του δήλωσε στους αστυνομικούς ότι υπέθεσε ότι ο γιος του είχε πάει στο σκοπευτήριο της λέσχης The Clairton Sportsmen’s Club για να εξασκηθεί με το τουφέκι του και ότι θα επέστρεφε μέχρι τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου, σύμφωνα με το CNN.

Δεν εμφανίστηκε ωστόσο και αυτό τον ανησύχησε, δηλώνοντας στην αστυνομία πως έχουν χάσει τα ίχνη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.