ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Απόπειρα δολοφονίας Ν.Τραμπ: «Πόση απόσταση είχε ο Όσβαλντ από τον Κένεντι» η τελευταία αναζήτηση του δράστη στο Google

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του διευθυντή του FBI Κρις Ρέι ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής για το συμβάν

Απόπειρα δολοφονίας Ν.Τραμπ: «Πόση απόσταση είχε ο Όσβαλντ από τον Κένεντι» η τελευταία αναζήτηση του δράστη στο Google

Ο επίδοξος δολοφόνος του Ντόναλντ Τραμπ έψαξε στο διαδίκτυο τον τρόπο με τον οποίο ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ δολοφόνησε τον Αμερικανό πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι, δήλωσε ο διευθυντής του FBI Κρις Ρέι ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής που εξετάζει τις παραλείψεις των δυνάμεων επιβολής του νόμου στην απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου και υποψηφίου προέδρου των Ρεπουμπλικάνων.

Σε κατάθεση ενώπιον της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής, ο Ρέι δήλωσε ότι από τις 6 Ιουλίου περίπου, ο Τόμας Κρουκς «εστίασε ιδιαίτερα στον πρόεδρο Τραμπ και τη συγκέντρωση του» και έκανε αναζήτηση στο Google με ερωτήματα «πόση απόσταση είχε ο Όσβαλντ από τον Κένεντι;».

Ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς οπλισμένος με ημιαυτόματο τουφέκι έριξε το Σάββατο 13 Ιουλίου αρκετούς πυροβολισμούς κατά του πρώην προέδρου από την στέγη ενός κτιρίου, που απείχε μόλις περίπου 150 μέτρα από το σημείο στο οποίο βρισκόταν ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας που επέτρεψαν στον Κρουκς να προβεί στην απόπειρά του, που σκότωσε μάλιστα έναν από τους παρευρισκόμενους στη συγκέντρωση Τραμπ, έχουν οδηγήσει πολλές υπηρεσίες ασφαλείας να δώσουν απαντήσεις, ενώ οδήγησαν και στην παραίτηση της διευθύντριας της Μυστικής Υπηρεσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.