ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αριζόνα: Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του άνδρα που απείλησε να σκοτώσει τον Τραμπ

Πρόκειται για τον 66χρονο Ρόναλντ Λι Σίρβουντ, ο οποίος έχει ποινικό μητρώο

Αριζόνα: Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του άνδρα που απείλησε να σκοτώσει τον Τραμπ

Η αστυνομία στην Αριζόνα έχει ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα που φέρεται να έχει απειλήσει να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πρόκειται για τον 66χρονο Ρόναλντ Λι Σίρβουντ, ο οποίος έχει ποινικό μητρώο. Σε βάρος του, όπως αναφέρει η Daily Mail εκκρεμούν πολλά εντάλματα όπως για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για εγκατάλειψή οχήματος, ενώ έχει καταδικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα.

Οι αστυνομικοί στην Αριζόνα πιστεύουν ότι κυκλοφορεί ελεύθερος στην περιοχή όπου έχει προγραμματίσει να μιλήσει ο Τραμπ.

Η φύση των απειλών δεν είναι σαφής, ωστόσο σερίφης από την πολιτεία της Αριζόνας δήλωσε στη ότι ελήφθησαν «εκτός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Ο Τραμπ, σήμερα Πέμπτη (ώρα ΗΠΑ) θα επισκεπτόταν την Αριζόνα, όπου προγραμμάτιζε να μιλήσει για «τη μάστιγα της εγκληματικότητας των μεταναστών» που έχει εξαπολύσει στην Αμερική η Κάμαλα Χάρις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Ιουλίου είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας κατα του Τράμπ σε συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.