ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στην ειρηνευτική δύναμη της Γάζας οι Ιορδανία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία

Αίγυπτος και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εκφράζουν ενδιαφέρον υπό όρους

Αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στην ειρηνευτική δύναμη της Γάζας οι Ιορδανία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία

Η Ιορδανία, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε μια ειρηνευτική δύναμη μετά τον πόλεμο στη Γάζα, παρά το αίτημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι τρεις αυτές χώρες εξέφρασαν ανησυχίες ότι η παρουσία τους θα θεωρηθεί ως «προστασία του Ισραήλ από τους Παλαιστίνιους» κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο τη θέση τους στην περιοχή.

Αντιθέτως, η Αίγυπτος και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν εκφράσει πρόθεση να συμμετάσχουν υπό συγκεκριμένους όρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι όροι αυτοί περιλαμβάνουν τη συμμετοχή της δύναμης ως μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας που θα οδηγήσει σε λύση δύο κρατών, μια προσέγγιση που έχει απορριφθεί από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.