ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Α.Σαμαράς χθες! Νόμιζες, ακούγοντάς τον, ότι διάβαζες τα ρεπορτάζ του pronews.gr. Welcome to the club!

Αττάλεια: Οι Τούρκοι αρνούνται να ανεφοδιάσουν ισραηλινό αεροπλάνο μετά από αναγκαστική προσγείωση

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε για να προσφερθεί ιατρική βοήθεια σε επιβάτη

Αττάλεια: Οι Τούρκοι αρνούνται να ανεφοδιάσουν ισραηλινό αεροπλάνο μετά από αναγκαστική προσγείωση

Αεροπλάνο της El Al που εκτελούσε πτήση από τη Βαρσοβία προς το Τελ Αβίβ αντιμετώπισε προβλήματα ανεφοδιασμού καυσίμων στην Τουρκία μετά από αναγκαστική προσγείωση για ιατρική έκτακτη ανάγκη.

Η πτήση της El Al από τη Βαρσοβία προς το Τελ Αβίβ έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Αττάλεια της Τουρκίας για να προσφέρει ιατρική βοήθεια σε έναν επιβάτη.

Μετά την προσγείωση, οι τουρκικές αρχές αρνήθηκαν να ανεφοδιάσουν το αεροπλάνο με καύσιμα, αναγκάζοντας το πλήρωμα να περιμένει στο έδαφος για αρκετές ώρες.

Τελικά, η πτήση αναχώρησε για τη Ρόδο, όπου προγραμματίστηκε να ανεφοδιαστεί πριν συνεχίσει το ταξίδι της προς το Τελ Αβίβ.

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι θα παραμείνουν στο έδαφος για αρκετές ώρες χωρίς άδεια να αποβιβαστούν, σύμφωνα με αναφορές στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Το περιστατικό συνέβη σε περίοδο αυξημένων εντάσεων μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, καθώς ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστηρίζει τη Χαμάς.

Ο Ερντογάν είχε φιλοξενήσει τον ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγιε στην Κωνσταντινούπολη τον Απρίλιο και είχε δηλώσει ότι πάνω από 1.000 μέλη της Χαμάς νοσηλεύονταν σε τουρκικά νοσοκομεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, τον Μάιο, η Τουρκία διέκοψε όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ, επηρεάζοντας την οικονομία του Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.