Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν τελικά «όλα καλά» και «συνεχίζεται το πρωτάθλημα μπάσκετ»; Λίγη ντροπή δεν υπάρχει;

Bίντεο: Ξεκίνησαν οι μαζικές απελάσεις παράνομων μεταναστών στις ΗΠΑ

Το αποκάλυψε ο επικεφαλής της ΙCE Τομ Χόμαν

Bίντεο: Ξεκίνησαν οι μαζικές απελάσεις παράνομων μεταναστών στις ΗΠΑ

Η αμερικανική ICE, η υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την παράνομη μετανάστευση, έχει πιάσει δουλειά και πραγματοποιεί επιδρομές σε κέντρα αλλοδαπών που βρίσκονται παράνομα στις ΗΠΑ.

Την παραδοχή για την έναρξη των επιχειρήσεων απέλασης την έκανε ο ίδιος ο Τομ Χόμαν, ο επικεφαλής της ICE.

Σημειώνεται ότι όλα έχουν ξεκινήσει μέσα σε 24 ώρες από την έναρξη της προεδρίας Τραμπ.

Αυτό δείχνει πως η νέα θητεία του προέδρου των ΗΠΑ δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.