ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

«Διαδηλωτές» βανδάλισαν το πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου σε γκαλερί του Λονδίνου (φώτο-βίντεο)

Η στιγμή που κολλάνε αυτοκόλλητα πάνω στο πορτρέτο του μονάρχη

«Διαδηλωτές» βανδάλισαν το πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου σε γκαλερί του Λονδίνου (φώτο-βίντεο)

«Διαδηλωτές» για τα δικαιώματα των ζώων βανδάλισαν το πρώτο επίσημο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου, που εκτίθεται επί του παρόντος σε μια γκαλερί του Λονδίνου.

Η εκστρατεία Animal Rising δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει δύο «διαδηλωτές» να χρησιμοποιούν έναν κύλινδρο βαφής για να κολλήσουν αυτοκόλλητα πάνω στο πορτρέτο του μονάρχη.

Συγκεκριμένα, κάλυψαν το κεφάλι του βασιλιά με μια εικόνα του Βρετανού χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων Wallace, από την κωμική σειρά “Wallace and Gromit”.

Μια πινακίδα με συννεφάκι ομιλίας επικολλήθηκε επίσης στον πίνακα με την ακόλουθη λεζάντα: «Όχι τυρί Gromit, κοιτάξτε όλη αυτή τη σκληρότητα στις φάρμες RSCPA».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Η βασίλισσα Καμίλα είπε το 2012 ότι το franchise «Wallace and Gromit» ήταν μεταξύ μερικών από τις «αγαπημένες ταινίες» του Βασιλιά.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.