ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Παγκόσμια συγκέντρωση ηγετών στο Καζάν της Ρωσίας για τη Σύνοδο κορυφής των BRICS: Ρωσικά μαχητικά δίπλα στο αεροσκάφος του Σι Τζινπίνγκ

Ηγέτες από 22 χώρες θα συνομιλήσουν για οικονομία και παγκόσμια ασφάλεια

Παγκόσμια συγκέντρωση ηγετών στο Καζάν της Ρωσίας για τη Σύνοδο κορυφής των BRICS: Ρωσικά μαχητικά δίπλα στο αεροσκάφος του Σι Τζινπίνγκ

Η Ρωσία αναμένει 22 παγκόσμιους ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Κινέζου προέδρου Xi Jinping που έφτασε την Τρίτη, να παρευρεθούν στη σύνοδο κορυφής των BRICS, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το 45% του παγκόσμιου πληθυσμού και το 35% της παγκόσμιας οικονομίας.

Ο Πούτιν, ο οποίος θεωρείται από τη Δύση ως…   “εγκληματίας” πολέμου, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Μόντι για την αποδοχή της πρόσκλησης να επισκεφθεί το Καζάν, μια πόλη στις όχθες του Βόλγα, όπου θ;α πραγματοποιηθεί η σύνοδος Κορυφής, και είπε ότι η Ρωσία και η Ινδία μοιράζονται μια «προνομιακή στρατηγική συνεργασία».

Ο Ναρέντρα Μόντι της Ινδίας είπε στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν την παραμονή της συνόδου κορυφής των BRICS ότι ήθελε ειρήνη στην Ουκρανία και ότι το Νέο Δελχί ήταν έτοιμο να βοηθήσει στην επίτευξη εκεχειρίας για τον τερματισμό της πιο θανατηφόρας σύγκρουσης της Ευρώπης από τον Παγκόσμιο Πόλεμο Δυο.

Ο Μόντι ευχαρίστησε τον Πούτιν για την «ισχυρή φιλία» του, εξήρε την αυξανόμενη συνεργασία και την εξέλιξη των BRICS, αλλά είπε επίσης ότι η Ινδία πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία πρέπει να τερματιστεί ειρηνικά.

«Είμαστε σε συνεχή επαφή για το θέμα της συνεχιζόμενης σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας», είπε ο Μόντι.

«Πιστεύουμε ότι τα προβλήματα πρέπει να επιλύονται μόνο με ειρηνικά μέσα».

“Υποστηρίζουμε πλήρως την έγκαιρη αποκατάσταση της ειρήνης και της σταθερότητας. Όλες οι προσπάθειές μας δίνουν προτεραιότητα στην ανθρωπότητα. Η Ινδία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη στους επόμενους καιρούς”, είπε, προσθέτοντας ότι θα συζητήσει τα θέματα με τον Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.