ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Drone κινούμενο προς την επικράτειά του στους αιθέρες της Συρίας αναχαίτισε το Ισραήλ

Η Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ αναλαμβάνει συχνά την ευθύνη για επιθέσεις με drones εναντίον του Ισραήλ

Drone κινούμενο προς την επικράτειά του στους αιθέρες της Συρίας αναχαίτισε το Ισραήλ

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν χθες Κυριακή πως κατέστρεψαν τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα το οποίο πλησίαζε προς τα σύνορα στον συριακό εναέριο χώρο.

«Drone που πλησίαζε το ισραηλινό έδαφος από ανατολική κατεύθυνση αναχαιτίστηκε από την αεροπορία στον συριακό εναέριο χώρο», ενημέρωσε το γενικό επιτελείο με ανακοινωθέν του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ, οργάνωση-σφραγίδα το όνομα της οποίας θεωρείται πως χρησιμοποιούν διάφορες ιρακινές παραστρατιωτικές οργανώσεις προσκείμενες στο Ιράν, αναλαμβάνει συχνά την ευθύνη για επιθέσεις με drones εναντίον του Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.