ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες εισέβαλαν στο Al Jazeera και διέταξαν να κλείσει για 45 μέρες (βίντεο)

«Σας ζητώ να πάρετε όλες τις κάμερες και να φύγετε από το γραφείο αυτή τη στιγμή»

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες εισέβαλαν στο Al Jazeera και διέταξαν να κλείσει για 45 μέρες (βίντεο)

Τα ξημερώματα της Κυριακής (22/9) οι ισραηλινές δυνάμεις εισέβαλαν στα γραφεία του Al Jazeera στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης, και επέβαλαν το κλείσιμο του μέσου για 45 ημέρες.

Σύμφωνα με το αραβικό μέσο, βαριά οπλισμένοι, μασκοφόροι Ισραηλινοί στρατιώτες μπήκαν στο κτίριο και παρέδωσαν την εντολή κλεισίματος στον Walid al-Omari, τον επικεφαλής του δικτύου στη Δυτική Όχθη, χωρίς να εξηγήσουν την απόφαση αυτή.

«Υπάρχει δικαστική απόφαση για το κλείσιμο του Al Jazeera για 45 ημέρες», είπε ένας στρατιώτης στον al-Omari καθώς το Al Jazeera Arabic μετέδωσε ζωντανά τη συνομιλία.

«Σας ζητώ να πάρετε όλες τις κάμερες και να φύγετε από το γραφείο αυτή τη στιγμή» αναφέρει το δημοσίευμα του Al Jazeera.

Η επιδρομή αυτή έρχεται λίγους μήνες αφότου η ισραηλινή κυβέρνηση απαγόρευσε τον Μάιο στο Al Jazeera να λειτουργεί εντός του Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.