ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Ε.Μακρόν: «Δεν θα σταλούν Γάλλοι στρατιώτες στο εγγύς μέλλον για να πολεμήσουν στην Ουκρανία»

«Δεν νομίζω ότι ο πόλεμος θα έρθει στο έδαφός μας»

Ε.Μακρόν: «Δεν θα σταλούν Γάλλοι στρατιώτες στο εγγύς μέλλον για να πολεμήσουν στην Ουκρανία»

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, δήλωσε ότι στο εγγύς μέλλον δεν θα σταλούν Γάλλοι στρατιώτες για να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

«Δεν νομίζω ότι ο πόλεμος θα έρθει στο έδαφός μας, θέλω να σας καθησυχάσω. Δεν θα εμπλακούμε σε εχθροπραξίες στο έδαφος της Ουκρανίας, μπορώ να σας διαβεβαιώσω», ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο Γάλλος πρόεδρος είπε ότι κατανοεί τις ανησυχίες εκείνων που «φοβούνται ότι η σύγκρουση μπορεί να εξαπλωθεί στη Γαλλία».

Μετά από μια διάσκεψη για την Ουκρανία στο Παρίσι στις 26 Φεβρουαρίου, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι οι συμμετέχοντες εξέτασαν το ενδεχόμενο αποστολής χερσαίων στρατευμάτων στην Ουκρανία.

Αν και δεν επετεύχθη συναίνεση, άφησε ανοιχτή την πόρτα για ένα τέτοιο σενάριο στο μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αργότερα, επανέλαβε ότι το θέμα της αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία θα μπορούσε να τεθεί ξανά εάν το ζητήσει το Κίεβο σε περίπτωση που «οι ρωσικές δυνάμεις διαπεράσουν την πρώτη γραμμή» και η Le Monde ανέφερε αργότερα ότι ο Μακρόν επιδιώκει να σχηματίσει έναν συνασπισμό της ΕΕ για να στείλει εκπαιδευτές στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.