ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έφτασαν στη Μέση Ανατολή το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln και τα συνοδευτικά αντιτορπιλικά

Η άφιξη του αερομεταφορέα ανεβάζει τον αριθμό στην περιοχή σε δύο

Έφτασαν στη Μέση Ανατολή το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln και τα συνοδευτικά αντιτορπιλικά

Στη Μέση Ανατολή έφτασαν το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln και τα συνοδευτικά αντιτορπιλικά, ανακοίνωσε ο αμερικανικός στρατός, αφού ο υπουργός Άμυνας της χώρας διέταξε την ομάδα κρούσης να επιταχύνει.

Η άφιξη του αερομεταφορέα ανεβάζει τον αριθμό στην περιοχή σε δύο -τουλάχιστον προσωρινά, καθώς το Lincoln πρόκειται να αντικαταστήσει το USS Theodore Roosevelt- σε μια εποχή αυξημένης ανησυχίας για περιφερειακή σύγκρουση μετά από τη δολοφονία του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, σε ιρανικό έδαφος και του στρατιωτικού διοικητή της Χεζμπολάχ, Φουάντ Σουκρ, στη Βηρυτό. Το Ισραήλ έχει αναλάβει την ευθύνη μόνο για τη δολοφονία του Σουκρ.

«Το USS Abraham Lincoln (CVN 72), εξοπλισμένο με μαχητικά F-35C και F/A-18 Block III, εισήλθε στην περιοχή ευθύνης της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ (USCENTCOM)», αναφέρει η στρατιωτική διοίκηση που είναι αρμόδια για τη Μέση Ανατολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το USS Abraham Lincoln (CVN 72), η ναυαρχίδα του Carrier Strike Group 3, συνοδεύεται από το Destroyer Squadron (DESRON) 21 και το Carrier Air Wing (CVW) 9», προσθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.