ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έγκλημα στη Φλόριντα: Δείτε την ανάρτηση της 39χρονης πριν τη δολοφονήσει ο έφηβος γιος της 

Η μητέρα από τη Φλόριντα φέρεται να μαχαιρώθηκε στο λαιμό από τον έφηβο γιο της

Έγκλημα στη Φλόριντα: Δείτε την ανάρτηση της 39χρονης πριν τη δολοφονήσει ο έφηβος γιος της 

Μία σοκαριστική ανάρτηση έκανα η μητέρα που δολοφονήθηκε από τον γιο της, ένα χρόνο μετά αφότου ο έφηβος σκότωσε τον πατέρα του, σε μια τραγωδία που έχει σοκάρει την Φλόριντα.

Η μητέρα από τη Φλόριντα που φέρεται να μαχαιρώθηκε στο λαιμό από τον έφηβο γιο της που κρατούσε μαχαίρι το Σαββατοκύριακο, δημοσίευσε ένα στοιχειωτικό τελευταίο μήνυμα στο Instagram μια μέρα πριν από τη φρικτή δολοφονία της.

Η Catherine Griffith, 39 ετών, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από αστυνομικούς που κλήθηκαν από τον γιο της, Collin. Οι αστυνομικοί έφτασαν και τη βρήκαν νεκρή, με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό και τον 17χρονο καλυμμένο με το αίμα της να στέκεται μπροστά από το σπίτι.

«Αυτός ο παλιός γνώριμος πόνος του σώματος, τα χτυπήματα από τα ίδια μικρά σπασίματα στην ψυχή σου. Ξέρεις πότε ήρθε η ώρα να φύγεις… Μερικές φορές, το να τα παρατάς είναι το πιο δυνατό πράγμα», έγραψε η Catherine Griffith σε μια ανατριχιαστική λεζάντα σε μια ανάρτηση στο Instagram με στίχους από το «It’s Time to Go» της Taylor Swift με την εικόνα μιας πεζογέφυρας που οδηγεί σε ένα δάσος.

Η ανατριχιαστική ανάρτηση της μητέρας πριν δολοφονηθεί

Οι ευτυχισμένες στιγμές με τον Collin φαίνονται σε πολλές αναρτήσεις στο feed της μητέρας του, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις 5 Μαΐου, όπου απεικονίζεται μπροστά από ένα αυτοκίνητο με φιόγκο.

“Ευτυχισμένο δώρο για την πρόωρη αποφοίτηση!!! Συγχαρητήρια Collin για το ολοκαίνουργιο 2024 VW Jetta σου!!! Σε αγαπώ και είμαι τόσο περήφανος για σένα!!!” Μια σειρά από αναρτήσεις από το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου δείχνει τη χαμογελαστή μητέρα και το γιο να κάνουν βόλτες στην Ουάσινγκτον, όπου παρακολούθησαν τα πυροτεχνήματα και ξεναγήθηκαν ακόμη και στο Λευκό Οίκο. Σε πολλές φωτογραφίες, οι δυο τους ποζάρουν αγαπημένοι.

Τραγωδία στην Φλόριντα

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος την Κυριακή δήλωσαν ότι ο Κόλιν έδειξε «μηδέν συναίσθημα» αφού φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του. Οι γείτονες λένε ότι τον είδαν να την αρπάζει από τα μαλλιά και να την σέρνει μέσα στο σπίτι, καθώς εκείνη παρακαλούσε επανειλημμένα να την αφήσει, πριν ανακαλυφθεί το πτώμα της.

Ο Κόλιν είπε στην αστυνομία ότι αυτός και η μητέρα του βρίσκονταν στη μέση ενός μακροχρόνιου καυγά, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο μαχαίρι – τραυματίζοντας θανάσιμα το λαιμό της.

Ωστόσο, ζήτησε γρήγορα δικηγόρο όταν οι ερευνητές τον πίεσαν για τις ανακολουθίες της ιστορίας του με τα στοιχεία που υπήρχαν στη σκηνή. Ο σερίφης της κομητείας Πολκ, περιέγραψε τη σκηνή ως μια «εν ψυχρώ δολοφονία». Ο Κόλιν είχε ιστορικό κακοποίησης της μητέρας του, επιτιθέμενος πολλές φορές σε αυτήν, με αποτέλεσμα ο έφηβος να κρατείται για προβλήματα ψυχικής υγείας.

Μετά την απομάκρυνσή του από κλινική, ο έφηβος φέρεται να απείλησε να αυτοκτονήσει ή να σκοτώσει την μητέρα του.

Ο θάνατος της έρχεται περίπου ενάμιση χρόνο μετά την απαγγελία κατηγοριών στον νεαρό για τον θανάσιμο πυροβολισμό του πατέρα του, Τσαρλς, στο σπίτι τους στις 14 Φεβρουαρίου 2023. Κανείς άλλος δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή. Ο τότε 15χρονος είπε στην αστυνομία ότι ο πατέρας του τον είχε στριμώξει στο σπίτι και, σε μια πράξη αυτοάμυνας, τον πυροβόλησε μία φορά στο στήθος και μία στο κεφάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατηγορία του φόνου αποσύρθηκε αφού οι αρχές της δεν μπόρεσαν να βρουν στοιχεία που να αμφισβητούν τον ισχυρισμό του Κόλιν περί αυτοάμυνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.