ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Είχαν κατασκευαστεί στην Ευρώπη»: Τι λέει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας για τους βομβητές από την Ταϊβάν

Οι βομβητές της Χεζμπολάχ εξερράγησαν στον Λίβανο με αποτέλεσμα 9 άνθρωποι να σκοτωθούν και περίπου 2.750 να τραυματιστούν

«Είχαν κατασκευαστεί στην Ευρώπη»: Τι λέει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας για τους βομβητές από την Ταϊβάν

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τους βομβητές της Χεζμπολάχ που εξερράγησαν στον Λίβανο με αποτέλεσμα 9 άνθρωποι να σκοτωθούν και περίπου 2.750 να τραυματιστούν, καθώς ο ιδιοκτήτης της εταιρείας από την Ταϊβάν αναφέρει πώς είχαν κατασκευαστεί στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον Χσου Τσινγκ Κουάνγκ, η εταιρεία του Gold Apollo δεν κατασκεύασε τους επίμαχους βομβητές μοντέλο της οποίας φέρεται ήταν οι επίμαχοι pagers, αλλά αυτό το έκανε η ευρωπαϊκή εταιρεία στην οποία είχε δοθεί η σχετική άδεια να χρησιμοποιεί τη φίρμα.

Ωστόσο ο ίδιος απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα της ευρωπαϊκής εταιρείας.

Οι δηλώσεις του Κουάνγκ ακολούθησαν τις πληροφορίες που μετέδωσαν Reuters και New York Times ότι ήταν η Μοσάντ που φύτεψε μικρή ποσότητα εκρηκτικών σε 5.000 βομβητές που αγόρασε η Χεζμπολάχ.

Κατά τα δημοσιεύματα η παρέμβαση από την ισραηλινή μυστική υπηρεσία «έγινε στο στάδιο παραγωγής».

Οι φωτογραφίες των βομβητών που ανέλυσε το Reuters έδειξαν ότι έχουν στοιχεία που προσομοιάζουν με συσκευές που κατασκευάζει η εταιρεία Gold Apollo από την Ταϊβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.