Εν τω μεταξύ, το 90% των «καταγγελιών» για τον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι από... συγχωριανούς που έμειναν εκτός επιδοτήσεων!

Εκατοντάδες από τους πιο επικίνδυνους ισλαμιστές τρομοκράτες απελευθερώθηκαν από τις συριακές φυλακές (βίντεο)

Η κεντρική φυλακή Άντρα βρίσκεται στα περίχωρα της Δαμασκού

Εκατοντάδες από τους πιο επικίνδυνους ισλαμιστές τρομοκράτες απελευθερώθηκαν από τις συριακές φυλακές (βίντεο)

Εκατοντάδες από τους πιο επικίνδυνους ισλαμιστές τρομοκράτες απελευθερώθηκαν από τις συριακές φυλακές.

Συγκεκριμένα, η κεντρική φυλακή Άντρα που βρίσκεται στα περίχωρα της Δαμασκού ήταν το «σπίτι» μερικών από τους πιο επικίνδυνους ισλαμιστές τρομοκράτες της Αλ Κάιντα.

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα έχει καταγράψει τους ισλαμιστές τρομοκράτες να τρέχουν προς την έξοδο, κρατώντας σακούλες οι οποίες πιθανότητα περιέχουν ρούχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.