ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Εκπρόσωπος Κρεμλίνου: «Έχουμε τα μέσα για την αποτροπή των αμερικανικών πυραύλων μακράς ακτίνας δράσης στην Ευρώπη»

Οι ΗΠΑ πρόκειται να εγκαταστήσουν επί γερμανικού εδάφους νέους συμβατικούς πυραύλους και πυραύλους cruise

Εκπρόσωπος Κρεμλίνου: «Έχουμε τα μέσα για την αποτροπή των αμερικανικών πυραύλων μακράς ακτίνας δράσης στην Ευρώπη»

O εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε ένα βίντεο που παρουσίασε σήμερα η ρωσική κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι η Ρωσία διαθέτει τα μέσα για την αποτροπή της ανάπτυξης αμερικανικών πυραύλων μακράς ακτίνας δράσης στην Ευρώπη.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Πάβελ Ζαρούμπιν για την πιθανότητα ανάπτυξης από τις ΗΠΑ υπερηχητικών πυραύλων στην Ευρώπη, ο Πεσκόφ απάντησε:

«Έχουμε αρκετά μέσα για την αποτροπή αυτών των πυραύλων, αλλά οι πρωτεύουσες αυτών των (ευρωπαϊκών) κρατών είναι εν δυνάμει θύματα (επιθέσεων)».

Σημειώνεται ότι νέους συμβατικούς πυραύλους και πυραύλους cruise, πρόκειται να εγκαταστήσουν επί γερμανικού εδάφους οι ΗΠΑ, προκειμένου να καλυφθεί το κενό στις δυνατότητες αποτροπής της Ρωσίας, αποφάσισαν οι δύο ΝΑΤΟϊκοί σύμμαχοι.

Η αμερικανική και η γερμανική πλευρά, με κοινό ανακοινωθέν από το περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον, διευκρινίζουν ότι αρχικά θα πρόκειται για προσωρινή εγκατάσταση, ο στόχος ωστόσο είναι οι πυραυλικοί μελλοντικοί να εγκατασταθούν μόνιμα στη Γερμανία.

Όπως σημειώνεται στο ανακοινωθέν, στο μέλλον θα μεταφερθούν στη Γερμανία και τα υπερηχητικά όπλα, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι στο στάδιο της ανάπτυξης.

«Η άσκηση με αυτές τις προηγούμενες δυνατότητες θα καταδείξει την αφοσίωση των Ηνωμένων Πολιτειών στο ΝΑΤΟ και τη συμβολή τους στην ολοκληρωμένη αποτροπή στην Ευρώπη», αναφέρουν οι δύο χώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine Zeitung, αυτές οι δυνατότητες χρήσης οπλικά συστήματα που καλύπτουν εμβέλειες από 240 έως 460 χλμ, αλλά ακόμα και εμβέλειες από 1300 έως 2500 για τους πυραύλους τύπου Tomahawk.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.