ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ το αεροπλάνο που μετέφερε τον αντιπρόεδρο του Μαλάουι

Το αεροπλάνο της άμυνας του Μαλάουι απογειώθηκε από το Λιλόνγκουε στις 9:17 π.μ. της Δευτέρας

Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ το αεροπλάνο που μετέφερε τον αντιπρόεδρο του Μαλάουι

Η κυβέρνηση του Μαλάουι λέει ότι ένα αεροπλάνο που μετέφερε δέκα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του αντιπροέδρου Saulos Chilima, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε πάνω από την αφρικανική χώρα. Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Colleen Zamba είπε ότι ένα αεροπλάνο της Άμυνας του Μαλάουι απογειώθηκε από το Λιλόνγκουε στις 9:17 π.μ. της Δευτέρας για πτήση προς το διεθνές αεροδρόμιο Mzuzu, όπου έπρεπε να προσγειωθεί στις 10:02 π.μ.

«Όλες οι προσπάθειες των αεροπορικών αρχών να έρθουν σε επαφή με το αεροσκάφος από τότε που βγήκε από το ραντάρ έχουν αποτύχει μέχρι στιγμής», είπε ο Ζάμπα.

Ο πρόεδρος Lazarus Chakwera ακύρωσε την προγραμματισμένη αναχώρησή του για τις Μπαχάμες και διέταξε όλες τις περιφερειακές και εθνικές υπηρεσίες να πραγματοποιήσουν μια άμεση επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για να εντοπίσουν τα σημεία του αεροσκάφους, είπε ο Zamba.

Άλλες λεπτομέρειες δεν έγιναν αμέσως γνωστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Chilima, ο οποίος είναι 51 ετών, υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος από τον Φεβρουάριο του 2020. Διετέλεσε επίσης αντιπρόεδρος από το 2014 έως το 2019. Επίσης, κατείχε άλλες θέσεις, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Οικονομικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.