ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Ζιπίνγκ ζήτησε από τις ένοπλες δυνάμεις της Κίνας «πλήρη ετοιμότητα μάχης»

Επιβαρύνεται η διεθνής κατάσταση

Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Ζιπίνγκ ζήτησε από τις ένοπλες δυνάμεις της Κίνας «πλήρη ετοιμότητα μάχης»

Η Κίνα έστειλε έντονο μήνυμα στην Δύση και τους τοπικούς συμμάχους της, Ιαπωνία και Κίνα πριν από λίγο: Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Ζιπίνγκ έδωσε εντολή στις ναυτικές και στρατηγικές πυραυλικές δυνάμεις να είναι σε «πλήρη ετοιμότητα μάχης».

Το Πεκίνο θεωρεί ότι «πλησιάζει η ώρα για την ένωση με την Ταϊβάν», ενώ εκτιμά ότι οι ΗΠΑ «ή θα συμφωνήσουν στην επανένωση της Κίνας ή θα ηττηθούν αν προσπαθήσουν να την αποτρέψουν»

Ο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ επιθεώρησε την Πέμπτη μια ταξιαρχία της Πυραυλικής Δύναμης του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού, προτρέποντας τα στρατεύματα να ενισχύσουν τις «αποτρεπτικές και μαχητικές τους ικανότητες».

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης ο Σι προέτρεψε επίσης την Διοίκηση Στρατηγικών Όπλων «να εκπληρώσουν αποφασιστικά τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί από το Κόμμα και τον λαό», μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον περασμένο μήνα η Κίνα πραγματοποίησε μια σπάνια εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου στον Ειρηνικό Ωκεανό, υπογραμμίζοντας την αυξανόμενη πυρηνική ισχύ της χώρας που μπορεί πλέον να πλήξει τις ίδιες τις ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.