ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ιράν: Έκλεισε τον εναέριο χώρο του – Επίθεση στο Ισραήλ μέσα στην ερχόμενη νύχτα;

Οι δύο αντίπαλοι ετοιμάζονται για την μεγάλη σύγκρουση

Ιράν: Έκλεισε τον εναέριο χώρο του – Επίθεση στο Ισραήλ μέσα στην ερχόμενη νύχτα;

Το Ιράν εξέδωσε NOTAM για το κέντρο, τα δυτικά και τα βορειοδυτικά της χώρας, προειδοποιώντας τα αεροσκάφη να αλλάξουν τα δρομολόγιά τους, δηλαδή έκλεισε τον εναέριο χώρο του, προκειμένου να ξεκινήσει τις επιχειρήσεις κατά του Ισραήλ.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την δολοφονία από το Ισραήλ του ηγέτης της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, στην Τεχεράνη και την υπόσχεση του Ιράν για εκδίκηση.

Εντείνονται οι φόβοι για γενικευμένη σύρραξη του Ισραήλ με το Ιράν και τους συμμάχους του στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, είπε στους ομολόγους του από τις χώρες της G7 ότι η Ουάσιγκτον θεωρεί ότι μια ιρανική επίθεση στο Ισραήλ θα μπορούσε να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες 24 έως 48 ώρες, όπως αναφέρει το Axios, επικαλούμενο πηγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.