Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις του «τέρατος της Αβινιόν», Ντομινίκ Πελικό για όσα πέρασε στα χέρια του η σύζυγός του, Ζιζέλ.

Σε μια από αυτές, ο 71χρονος παραδέχτηκε πρόσφατα στο δικαστήριο πως τη βίασε σε ένα πρατήριο καυσίμων, σε χώρο στάθμευσης αυτοκινητόδρομου, ενώ επέστρεφαν από διακοπές, καθώς αυτή ήταν η «φαντασίωσή» του.

Ο Πελικό, που κατηγορείται ότι έβαλε υπνωτικά χάπια στα γεύματα της συζύγου του και στη συνέχεια προσκάλεσε δεκάδες άνδρες που γνώρισε σε μια ιστοσελίδα swinging να τη βιάσουν ενώ ο ίδιος βιντεοσκοπούσε, αποκάλυψε χωρίς ντροπή πώς την είχε βιάσει κάποτε σε ένα πρατήριο καυσίμων καθώς επέστρεφαν με το αυτοκίνητο από το νησί Ile de Re, στις ακτές του Ατλαντικού. «Ήταν μια φαντασίωσή μου. Επιστρέφαμε από το Ile de Re και σταμάτησα σε ένα βενζινάδικο και τη βίασα. Κανείς δεν μας είδε» είπε, μεταξύ άλλων ο 71χρονος.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Ζιζέλ Πελικό, Στεφάν Μπαρμπονέ δήλωσε στο δικαστήριο της Αβινιόν, ότι ο κατηγορούμενος την είχε οδηγήσει εκεί για να την «προσφέρει» σε φορτηγατζήδες, αλλά επέμεινε ότι «δεν εμπλέκεται κανένας άλλος» και ότι ήταν μόνο αυτός.

«Μου είπε να μην ανησυχώ για το προφυλακτικό, την είχε ναρκώσει»

Αργότερα, ένας από τους λοιπούς κατηγορούμενους, ο 47χρονος Αμπντελάι Νταλάλ, παραδέχτηκε δύο κατηγορίες για τον βιασμό της Πελικό αφού οδηγήθηκε εκεί από την τότε σύντροφό του, η οποία περίμενε έξω στο αυτοκίνητό της. «Όπως μιλάω τώρα, ναι, υπήρξαν δύο βιασμοί. Αλλά ακόμα και τώρα, δεν ξέρω γιατί πήγα εκεί», είπε στο δικαστήριο – καθηλωμένος σε καροτσάκι λόγω εγκεφαλικού – αφού περιέγραψε πώς ήρθε σε επαφή με τον 71χρονο μέσω της ιστοσελίδας Coco.fr.

Πρόσθεσε, ακόμα, πως ο Πελικό του είχε πει να μην ανησυχεί για αν χρειάζεται να «φορέσει προφυλακτικό» και πως είχε παραδεχτεί ότι είχε «ναρκώσει τη γυναίκα του». «Είναι ο πρώτος που λέει τα πράγματα όπως είναι. Ναι, του είπα να μην ανησυχεί για το προφυλακτικό» παραδέχτηκε για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο ο Πελικό.

«Πώς μπόρεσες;»: Συγκλονιστική στιγμή στο δικαστήριο με την Πελικό να μιλάει στον σύζυγό της χωρίς να τον κοιτάει

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Ζιζέλ Πελικό, είπε, στη διάρκεια της κατάθεσής της, ότι ήθελε να απευθυνθεί στον σύζυγό της, αλλά χωρίς να τον κοιτάξει.

«Τόσες πολλές φορές, είπα στον εαυτό μου πόσο τυχερή είμαι που σε έχω στο πλευρό μου». Είπε ότι στάθηκε δίπλα της όταν πίστευε ότι ήταν άρρωστη με νευρολογικά προβλήματα, τα οποία αργότερα διαπιστώθηκε ότι οφείλονταν στα φάρμακα που της έδινε κρυφά για να την ναρκώνει.

«Με πήγε σε νευρολόγο όταν ανησυχούσα. Πήγε επίσης μαζί μου στον γυναικολόγο. Για μένα ήταν κάποιος που εμπιστευόμουν απόλυτα». Η ίδια είπε: «Πώς μπορεί ο τέλειος άνθρωπος να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο; Πώς μπόρεσες να με προδώσεις σε τέτοιο βαθμό; Πώς μπόρεσες; Πώς μπόρεσες να φέρεις αυτούς τους ξένους στην κρεβατοκάμαρά μου;».

«Δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να συνέλθω από αυτό»

Κατά τη διάρκεια των ακροάσεων, η Πελικό «άκουσε αυτές τις γυναίκες, τις μητέρες, τις αδερφές να λένε ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα, οι κατηγορούμενοι, είναι εξαιρετικοί άνδρες…». «Κι εγώ το ίδιο είχα στο σπίτι» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Το προφίλ ενός βιαστή δεν είναι κάποιος που συναντάται σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων αργά το βράδυ. Ένας βιαστής μπορεί να βρίσκεται και μέσα στην οικογένεια, ανάμεσα στους φίλους μας. Όταν είδα έναν από τους κατηγορούμενους στο εδώλιο την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και στο σπίτι μου χωρίς συγκατάθεση. Αυτός ο άνδρας, ο οποίος ήρθε να βιάσει μια αναίσθητη, 57χρονη τότε γυναίκα – είμαι επίσης μητέρα και γιαγιά… Θα μπορούσα να ήμουν η γιαγιά του. Είμαι μια γυναίκα που έχει καταστραφεί εντελώς και δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να συνέλθω από αυτό».