ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φρίκη στην Ιταλία: 22χρονη γέννησε και έθαψε το βρέφος της σε χωράφι – Βρήκαν λείψανα και δεύτερου μωρού οι αστυνομικοί

Το πτώμα του νεογέννητου βρέθηκε τις αρχές Αυγούστου

Φρίκη στην Ιταλία: 22χρονη γέννησε και έθαψε το βρέφος της σε χωράφι – Βρήκαν λείψανα και δεύτερου μωρού οι αστυνομικοί

Μία 22χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος κατηγορείται από την εισαγγελία της Πάρμα στην Ιταλία καθώς φέρεται να δολοφόνησε και να έθαψε σε χωράφι, κοντά στο σπίτι της, το νεογέννητο παιδί της.

Το πτώμα του νεογέννητου βρέθηκε τις αρχές Αυγούστου, έπειτα από έρευνες των καραμπινιέρων. Πριν από λίγες ημέρες, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν στο ίδιο χωράφι λείψανα που φέρονται να ανήκουν σε ένα άλλο βρέφος το οποίο, όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα έρευνες, πρέπει να ενταφιάστηκε στο συγκεκριμένο σημείο πριν από περίπου έναν χρόνο.

Η γυναίκα, η οποία σπουδάζει νομική στην Πάρμα, έως τώρα παραδέχθηκε τις ευθύνες της μόνο σε ό,τι αφορά την πρώτη δολοφονία.

Ο πατέρας του μωρού και αρραβωνιαστικός της κοπέλας, συνομήλικός της, φαίνεται να μην γνώριζε ότι η σύντροφός του ήταν έγκυος και δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η γυναίκα γέννησε μόνη της, χωρίς καμία απολύτως βοήθεια γιατρού ή νοσοκόμου και κανείς δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως διέρρευσε από την εισαγγελία της Πάρμα, η είδηση που αφορά τον εντοπισμό του πτώματος του δεύτερου βρέφους στο χωράφι είναι αληθής, αλλά πρέπει ακόμη να ολοκληρωθούν οι σχετικές έρευνες, χρησιμοποιώντας και τεστ DNA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.