ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Φρικτή δολοφονία 6χρονου αγοριού στις ΗΠΑ: Η μητέρα του και ο σύντροφός της το κάρφωσαν σε τοίχο και το πυροβόλησαν

Το αγόρι είχε τραύματα στο κρανίο, τα χείλη, μέσα στο στόμα, τα μάγουλα, το μέτωπο, τους ώμους, τα δάχτυλα, τους μηρούς, τα γόνατα

Φρικτή δολοφονία 6χρονου αγοριού στις ΗΠΑ: Η μητέρα του και ο σύντροφός της το κάρφωσαν σε τοίχο και το πυροβόλησαν

Φρικτό θάνατο από την ίδια του τη μητέρα και τον 32χρονο σύντροφό της, βρήκε ο 6χρονος Τζιοβάνι Τζένινγκς στις ΗΠΑ, καθώς τον κάρφωσαν σε τοίχο και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν με αεροβόλο.

Η 25χρονη Ελάινα Ρόουζ Τζένινγκς και ο 32χρονος Ντάνιελ Τζον Τζιατσίνα κατηγορούνται για τη δολοφονία του 6χρονου ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 30 Ιουλίου με πληγές σε όλο του το κορμί.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι το 6χρονο αγόρι έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού από τους δύο ενήλικες.

«Διαπιστώσαμε ότι ο Τζιαντσίνι σε αρκετές περιπτώσεις ξυλοκοπούσε τον 6χρονο.

Αν και αυτή η κακοποίηση ορισμένες φορές γινόταν ενώ απουσίαζε η μητέρα του παιδιού, όλα ήταν σε γνώση της και τα ενέκρινε καθώς ορισμένες φορές ενθάρρυνε τον 32χρονο να κακοποιεί το αγόρι» είπε ο εισαγγελέας του Όκλαντ.

Η 25χρονη και ο σύντροφός της

Η 25χρονη και ο 32χρονος είχαν βάλει, μάλιστα, και κάμερα για να παρακολουθούν την «κακή συμπεριφορά» του 6χρονου ακόμα και όταν αυτή αφορούσε την ανάγκη του να πάει στην τουαλέτα ή να πιεί νερό.

Όπως είπε ο εισαγγελέας, ο 32χρονος κάποια στιγμή κάρφωσε στον τοίχο τον μικρό Τζιοβάνι από τα ρούχα και έστειλε μια φωτογραφία στη σύντροφό του για να γελάσουν με το θέαμα.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι το αγόρι είχε τραύματα στο κρανίο, τα χείλη, μέσα στο στόμα, τα μάγουλα, το μέτωπο, τους ώμους, τα δάχτυλα, τους μηρούς, τα γόνατα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 25χρονη μητέρα του 6χρονου και ο 32χρονος σύντροφός της αντιμετωπίζουν πλέον την ποινή των ισοβίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.