ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Γαλλία: Ανήλικος μαχαίρωσε τον πατριό του για να προστατεύσει τη μητέρα του κατά τη διάρκεια καυγά

Η εισαγγελία ανέφερε ότι θα παραπέμψει την υπόθεση στα γερμανικά δικαστήρια λόγω του νεαρού της ηλικίας του παιδιού

Γαλλία: Ανήλικος μαχαίρωσε τον πατριό του για να προστατεύσει τη μητέρα του κατά τη διάρκεια καυγά

Οι δικαστικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι ένας 11χρονος από τη Γερμανία, τραυμάτισε τον πατριό του καταφέρνοντάς του τρεις μαχαιριές για να προστατεύσει τη μητέρα του κατά τη διάρκεια ενδοοικογενειακού διαπληκτισμού στην ανατολική Γαλλία.

Η εισαγγελία ανέφερε ότι θα παραπέμψει την υπόθεση στα γερμανικά δικαστήρια λόγω του νεαρού της ηλικίας του παιδιού.

Το ζευγάρι είναι γερμανικής υπηκοότητας, είπε η εισαγγελία. Η μητέρα και το παιδί της, που ζουν στη Γερμανία, διέμεναν στο σπίτι του πατριού στη γαλλική πόλη Φορμπάκ.

Το θύμα, που δέχθηκε επίθεση τρεις φορές, νοσηλεύτηκε τη νύχτα της Τετάρτη προς Πέμπτη, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η αντιεισαγγελέας Κατρίν Μπρετλίνγκ. Η ζωή του άνδρα δεν κινδυνεύει.

Το παιδί «επιτέθηκε στον πατριό του για να υπερασπιστεί την μητέρα του εν μέσω ενδοοικογενειακής διαμάχης και ενδοοικογενειακής βίας», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αγόρι μίλησε ξανά σήμερα το πρωί στους ανακριτές και εξετάστηκε από ψυχίατρο. Την μέριμνά του θα αναλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.