ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Γαλλία: Ένας άνδρας πυροβόλησε σε πάρτι γενεθλίων και σκότωσε τρεις ανθρώπους

Άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν

Γαλλία: Ένας άνδρας πυροβόλησε σε πάρτι γενεθλίων και σκότωσε τρεις ανθρώπους

Πυροβολισμούς στο πάρτι γενεθλίων που είχαν οργανώσει οι γείτονές του το βράδυ του Σαββάτου εξαπέλυσε ένας άνδρας, σε ένα χωριό της κεντρικής Γαλλίας, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η αστυνομία προσπαθεί να καταλάβει «το πώς και το γιατί» αυτής της τραγωδίας που σημειώθηκε στο Βοζέλ, μια κοινότητα στα δυτικά του Βισί, κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής γιορτής για τα γενέθλια ενός 20χρονου.

Γύρω στις 21.30 το βράδυ, ένας γείτονας που δεν ήταν καλεσμένος στο πάρτι εμφανίστηκε στο δρομάκι που συνδέει το σπίτι του με εκείνο της οικογένειας και άνοιξε πυρ, ανέφερε ο εισαγγελέας του Μουλέν, ο Ζερόκ Πικ.

Από τα πυρά σκοτώθηκαν ο 20χρονος, ο πατέρας του και ένας καλεσμένος ενώ άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν. Καμιά 15αριά προσκεκλημένοι, αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, χρειάστηκαν ψυχολογική υποστήριξη.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Βισί και η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

«Υποθέτουμε ότι ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του» αμέσως μετά, είπε ο Πικ.

Ο Μισέλ Μαριάν, ο δήμαρχος της κοινότητας Εσπινάς-Βοζέλ, μιας πόλης 1.000 κατοίκων, είπε ότι όλοι «σοκαρίστηκαν» αλλά δεν γνωρίζει τους λόγους που οδήγησαν στην τραγωδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης, που χρησιμοποίησε ένα αεροβόλο πιστόλι, δεν είχε ποινικό μητρώο, διευκρίνισε ο εισαγγελέας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.