ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Γαλλία και ΗΠΑ δηλώνουν «αποφασισμένες να ασκήσουν τις απαραίτητες πιέσεις» στο Ιράν

Ε.Μακρόν και Τ.Μπάιντεν έκαναν δηλώσεις προς τον Τύπο από το Ελιζέ

Γαλλία και ΗΠΑ δηλώνουν «αποφασισμένες να ασκήσουν τις απαραίτητες πιέσεις» στο Ιράν

«Aποφασισμένες να ασκήσουν τις απαραίτητες πιέσεις» στο Ιράν είναι η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, όπως υπογράμμισε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του προς τον Τύπο από το Ελιζέ, έχοντας δίπλα του τον Αμερικανό ομολογό του Τζο Μπάιντεν, δήλωσε πως οι δύο δυνάμεις είναι «αποφασισμένες να ασκήσουν τις απαραίτητες πιέσεις στο Ιράν το οποίο βρίσκεται σε μια στρατηγική κλιμάκωσης προς κάθε κατεύθυνση».

«Όταν πρόκειται για το Ιράν, κάνουμε την ίδια διαπίστωση μιας στρατηγικής κλιμάκωσης προς κάθε κατεύθυνση, είτε πρόκειται για πρωτοφανείς επιθέσεις κατά του Ισραήλ, ελιγμούς περιφερειακής αποσταθεροποίησης ή ασφαλώς το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο χώρες μας είναι αποφασισμένες να ασκήσουν τις απαραίτητες πιέσεις για να εξαλείψουν αυτή την τάση» δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος έχοντας στο πλευρό του τον Τζο Μπάιντεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.