ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μην είστε βέβαιοι ότι ο Β.Πούτιν έθεσε θέμα δραχμής για την Ελλάδα... «στο άσχετο»!
prodeals

Γαλλία: Βανδαλισμός στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (βίντεο)

Έριξαν πορτοκαλί σκόνη άγνωστης σύνθεσης την Αίθουσα των Κατόπτρων

Γαλλία: Βανδαλισμός στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (βίντεο)

Στη Γαλλία, συνελήφθησαν δύο μέλη της οργάνωσης Riposte Alimentaire για το περιστατικό όπου πέταξαν πορτοκαλί σκόνη στην αίθουσα των Κατόπτρων του Παλατιού των Βερσαλλιών.

Η Le Figaro αναφέρει ότι η οργάνωση, η οποία δηλώνει πως αγωνίζεται για την βιωσιμότητα του συστήματος παραγωγής τροφίμων, εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαμαρτυρία, επισημαίνοντας ότι «η πρόσβαση στα τρόφιμα αποτελεί δικαίωμα που αναγνωρίζεται από το διεθνές δίκαιο» και καταγγέλλοντας «τις αυξανόμενες ανισότητες που επιτρέπουν σε μια ελίτ να μονοπωλεί τους πόρους».

Το άρθρο υπενθυμίζει επίσης ότι η εν λόγω οργάνωση έχει προκαλέσει την προσοχή της γαλλικής δικαιοσύνης στο παρελθόν με παρόμοιες ενέργειες σε μουσεία της χώρας.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο από το «Χ» 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.